2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@albertcamus ben girmiyorum basvurmadim bu sinava bilginize. Esim dostum da girmiyor
-
@legolas sözüm size değil hocam ilan ilk geleceğinde yok özelde çalış daha iyi yok başka kuruma geçmek hayal vs vs. diye insanların ümidini kıranlar vardı onlara
-
@bulbasaur ankara konya arasi yht hatti açik arkadaslar
-
Arkadaşlar Yusuf tekin kardeşimle konuştuk kendisi facede de paylaştı GUY ve DGUY mülakat tarihlerinin açıklanması ve sgk mhuygibi yeni ilan ların gelmesi için ETKİNLİKLERDE TAG SATIN ALABİLMEK ADINA PARA TOPLAMA işine başladı burdan da bir çok arkadaşın daha önce paraysa para verelim dediğini biliyorum çorbada benimde tuzum olsun diyenler özelden msj atsın hesap numaralarını yollayacağım. Hemen dönüş yapan arkadaşlar oldu teşekkür ederim
-
Arkadaşlar bir önceki İl Göç sınavı nerede olmuştu? Yani Yıldırım Beyazıt Üni'nin neresinde olmuştu, bu sene muhtemelen hangi kampüsünde olur?
-
@bulbasaur bir öncekini ankara sosyal bilimler üniversitesi yaptı Yıldırım Beyazıt üniversitesi yapmadı hocam tahminimce keçiören etlikteki kampüste olur ulaşım açısından en rahat yerleşke orası
-
@mahlaki Haklısınız 2016 ile karıştırmışım. 2016 nerede yapılmıştı, biliyor musunuz?
-
kesin bu konuyu tartışmışsınızdır ama ilanda yazan Yabancılar Hukuku ile Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunu arasındaki fark ne arkadaşlar? ikisi ayrı ayrı şeyler mi?
-
@hahamas Hukuk okuyan arkadaşlarıma sordum, onlar da şaşırdı, ikisi aynı şey aslında dediler. YUKK, Yabancılar Hukuku'nun mevzuatıymış. Ben YUKK notu bulmuştum, pdf sadece ona bakıp geçeceğim.
-
@bulbasaur onuda ankara üniversitesi yapmıştı sanırsam emin değilim
-
@mahlaki Onu Yıldırım Beyazıt Üni yapmış, Etlik-Keçiören yerleşkesinde. Biraz önce öğrendim. Teşekkürler yine de.
-
Akfonun kitabinda insan hakları ve sözleşmeleri kısmına çalısılmalı mi arkadaşlar cok ayrıntı gibi
-
Havaalanından sınavın olacağı yer belli değil ama konuşulan Etlik yerleşkesine ne kadar sürede gelebilirim?
-
@bulbasaur teşekkürler cevabın için
-
Sinavin olacagi etlik taraflarinda otel varmidir ya da en yakin nerede kalabilirim
-
Dostlar listeye girenlere başarılar dilerim. Uluslararası hukuk, uluslararası ilişkiler, insan hakları, yönetim bilimi, siyaset bilimi konularına nasıl çalışıyorsunuz?
-
Twitter etkinliklerine tag almak adına katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar bu hesap numaralarına para gönderebilirler.
Finansbank:
Şube no: 410
Hesap no: 41299190
IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90
Hesap sahibi: Özberk ÜnalZiraat bankası:
TR 9600 0100 1946 63231232 5001
Hesap sahibi: Özberk ÜnalYapı kredi
TR940006701000000053026560
Özberk Ünal
Akbank
TR570004600066888000358982
Özberk ÜnalGaranti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
GarantiOne ile gönderirseniz işlem ücreti kesmezHesaplarına gönderim yapabilirler.
-
İlgöç genede yazılı sınavı ne kadar sürede açıklıyor
-
@ceteris Geçen yıl 1 gün sonra açıklandı
-
Arkadaşlar bu para ödemeyi mobilden havale yaparak halledebilir miyiz ?