2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@kurwa o arkadaş sınava girdikten sonra kpss puanının hiç bi önemi olmadığını bilmiyor sanırım. Kurum sınavından kim ne alır bellimi ki. Kendince garip bi denklem kurmuş demek ki.
-
@onuktekin Hocam puanlar görülmüyor. Kaç kişinin yüksek puanla tercih yaptığını tahmin mi ediyorsunuz ben mi göremedim?
-
@felix-felicis hocam sitedeki son listede puanlar vardı. En son baktığımda öyleydi en azından.
-
@onuktekin sağolun hocam bir bakayım
-
Bddk yerine ilgöç seçenler cok yanlis yapiyosunuz benden demesi
-
@legolas Hocam ingilizce yok nasıl riske atalım. Bizde isteriz il göç yerine Bddk’ya girmeyi ama hadi şansım yaver gitti sınavı geçtim ki sınavlarda bilgi yoksa şans olmuyor zaten. Mülakatta 70 yds olan adaylar varken zor. Ziraat uzmanlığında bile yds’si olanları almışlar. Haklılarda herkes kalifiye çalışan ister.
-
@kurwa, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@mrnobody aynen öyle kardeşim.Şuan o zihniyette birinin bana yazdığı mesaji paylaşmak istiyorum seninle.
Sınava girme ihtimalim çok düşük, yine de başvurdum. Puanım yüksek, ben başvurmasam belki sen katılabilecektin ama son sıradan. Şu an son sıradaki arkadaşın bence tek şansı mülakatta torpil yaptırmak. Şayet sen de katılsan tek şansın bu olacaktı. Bu yolla biraz da diğer yüksek puanlı arkadaşların hakkını korumuş torpili az da olsa engellemiş, açılan kadrolara hak edenlerin gelmesine bir nebze de olsa katkı sağlamış oluyorum. Hakkını helal etmeyebilirsin, zaten öyle bir hakkın olduğunu düşünmüyorum.
Gerçekten böyle pis, kötü, aşağılık zihniyetli birisi var mı ? İnanması bile güç. Bu kişi bir kuruma atansa ne olur ? Devlete, ülkeye ne gibi bir faydası dokunur ? 3-5 bir şey daha yazmak istiyorum da bu tip insanlar için vakit harcamaya değmez. Her şerde bir hayır vardır..
Şunu da ekleyeyim. İlk senem, ayrıca puanım yettiği halde başvurmadım, herhangi bir kurumda da çalışmıyorum.İşe de ihtiyacım var. Ancak ileride belki atanırım belki atanamam ama hak yiyerek gelmeyi istemem. Birlikten güç doğar, birilerinin önünü kapatarak hiç bir yere varamayız. -
Arkadaşlar Yusuf tekin kardeşimle konuştuk kendisi facede de paylaştı guy ve dguy mülakat tarihlerinin açıklanması ve sgk denetmenlik, mhuy gibi yeni ilanların gelmesi için etkinliklerde tag satın alabilmek adına para toplama işine başladı burdanda bir çok arkadaşın daha önce paraysa para verelim dediğini biliyorum çorbada benimde tuzum olsun diyenler özelden msj atsın hesap numaralarını yollayacağım.
-
Arkadaşlar Konya'dan 6.30'da kalkan hızlı trenle; Yıldırım Beyazıt Üni'de, 10.00'daki sınava yetişme ihtimalim nedir? Ankara Garı ile Yıldırım Beyazıt Uni arası ne kadar sürer, ne ile gidebilirim?
-
@bulbasaur kazadan sonra ulaşıma açıldı mı?
-
100 alip ilgöç e basvuranlar neyin kafasini yaşıyorsunuz ya. Bu puanla ilgöç e mi gidilir ? Az bekleyin baska ilan gelir ya . Kendinize yazik etmeyin. Bu ilan bu taban puanı hic hak etmiyor onu da söyleyeyim.
-
@legolas ya dostum işsiz olmaktan daha kötü bir yer değildir herhalde il göç
-
@gençişsiz Gidin özelde çalışın daha iyi diyerek rakip elemeye eşine dostuna yer açmaya çalışanlara aldanmamışlar başvuranlar :)))
-
@legolas şunu da ekleyeyim il göçün bu kadar yüksek kapatmaması gerektiğine katılıyorum
-
@albertcamus valla kötü yorumlar çok ama özel sektörden iyi olduğu da aşikar
-
@bulbasaur hangi fakülte/yerleşle?
-
@gençişsiz Hocam onlarında gayeleri şüpheli.rahat koltuklarından bugün ahkam kesenler dünün ne iş olsa yaparım diyen tipleri.İki günde allame oldular heralde yada dediğim gibi burnuma kötü kokular geliyo.
-
@yamtar O daha belli değil. Ben buradaki Selçuk Uni gibi toplu hâlde sanıyordum.
-
@onuktekin Kazadan sonra kapandı mi onu bile bilmiyorum. Kapalı olsa bile 10 güne açılır herhalde.
-
@albertcamus neyse dostum niyet okuyuculuğu yapmak mümkün değil.
Allah herkese gönlüne göre versin