2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@elinor-ostrom ciddi misin ya mülakata kalanlar 1 gün sonra belli oldu yani.
-
Arkadaşlar bu sınavda da 15 dk kuralı oluyor mu?
-
-
Kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler konularına hangi kaynaklardan bakıyorsunuz .?
-
Ama bu defa farkli bi kurum yapiyor sinavi bu kadar hizli aciklanmayabilir
-
@atam2811 ben oyle yaptim sknti olcagini sanmiyorum.
-
@teklif-eğrisi yarın başlamıyor mu
-
@ceteris dun eft yaptim yarin isleme alinir problem olmaz
-
Arkadaşlar, bu mevzuata nasil calisiyorsunuz? Bir de ozet notu olan varsa paylaşabilir mi?
-
@teklif-eğrisi bu şekilde yatırılabiliyor mu. Mobilden yatırmayı düşünüyordum bende.
-
Geçen sene 400 kişinin 97si girmedi sınava. 900 kişidende rahat 150 kişi girmez sınava. Giren arkadaşların mülakat şansı çok yüksek başarılar arkadaşlar
-
@mehmetkvl öyle mi dersiniz O tam puanlıları görünce benim özgüven yerlere düştü hocam hele KPSS'den sonra hiç bakmayınca...
-
@tuçiiii bizde aynı durumdayız merak etmeyin:)
Kpss den sonra film koptu:) -
@tuçiiii çok insan var yskya guya dguya kaymakamlığa falan gidicek. 70 barajını geçen mülakata kalır bence. 0,400 le kaçırdım bende ama çok güzel bir altanatif ayrıca süreçte çok hızlı ilerliyor burada. Şansınızı yardımıyla umarım yaparsınız sizde bol şans simdiden
-
@guymağduru İçim rahatladı desem kızmazsınız dimi hocam
-
@mehmetkvl Bakalım hocam hakkımızda hayırlısı artık..
-
Arkadaşlar 6458 yabancılar ve uluslararası koruma kanunu en güncel halinin linkini paylaşır misiniz . Ben bulamadım . Mevzuat.gov.tr de bakanlar kurulu heryere siz nereden çalışıyorsunuz
-
@morand mevzuatta kanunu bul yanda pdf olarak aç var güncel o.
-
@beveridge-eğrisi öyle yaptım zaten ama güncel değil gibi geldi. Öyle diyorsan tamamdir oradan bakayım hocam.
-
@aybala tabi neden olmasin bana gore. hem bankaya gitseniz onlar da ayni seyi yapacak