2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@springgg 180 kişi.
-
Arkadaşlar Otogardan sınav yerine nasıl gidebilirim ? Metro güzergahına yakın kalıyor mu ?
-
Bu sınav ücretini kendi banka hesabimdan eft yapsam oluyor di mi?
-
Ya arkadaşlar kamu yönetimi notu paylaşılmıştı ona bakan var mı? 185 sayfa ve çok isim var nasıl çalışıyorsunuz?
-
@jan-vesely ankarayla Kızılaya geçip 279 a binebilirsiniz yukarda da yazdım siz de osmanlı ağız ve diş sağlığı merkezi durağında inip Gazze caddesine geçebilirsiniz oradan dümdüz yürüyünce binayı gördüğünüz anda sola dönün
-
@ozdnz 279 nolu otobüs ulustan geçitor mu hocam?
-
@jan-vesely aslında metroyla da gidebilirsiniz kızılaydan metroya aktarma yapıp ivedik metroda inip ordan da 208 e binip orhaniye sokak durağında inebilirsiz orası da zaten Gazze caddesi indikten sonra 5 dakika yürüyünce sola döneceksiniz sanırım bu daha iyi bir seçenek
-
@erengrgl evet hocam geçer
-
@ozdnz teşekkür ederim hocam sağolun
-
@jan-vesely rica ederim
-
@elinor-ostrom hangisii
-
Bilen arkadaşlar acaba otogardan nasıl ulaşım sağlayabiliriz yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de uzaktan gelenler için eşyalarımızı bırakabileceğimiz emanetçi vardır değil mi ?
-
arkadaslar bence ivedik metrosunda inin kecioren ostim dolmusuna binip de ulasabilirsiniz
-
@elinor-ostrom okuyup geciyorum ezberlenecek gbi degil:(
-
@beveridge-eğrisi ben atm den yaturmayi denedim ama bulamadim bankolardanmi islem yaptirmak lazim
-
@dnd dostum ben de atm yi düşündüm ama açıklama yazmak gerektiği için vezne daha mantıklı gibi geldi
-
Arkadaşlar ben de şunu sorayım kpss den beri doğru düzgün hiç bakmamış biri kalan 4 günde nerelere baksa şansı olur?
Yani öncelikli konular neresi? -
@gençişsiz çıkmış sorulara bakın bence soruların zorluğuna göre bir yol çizersiniz hocam.
-
arkadaşlar kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler derslerine nerelerden çalışıyorsunuz yardımcı olabilecek olan var mıdır ?
-
@akalinriza geçmiş sayfalarda pdf paylaşılmıştı oradan bakmayı düşünüyorum vakit kalırsa