2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@zzz18 Hocam gittiğim tüm sınavlarda emanetçi gördüm.Bence bizim kadar DPT'yi takip ediyorlardır.Açıkçası güzel de bir meslek mesaisi az kazancı bol umarım denk getiririz:)
-
@zzz18 kardeş sen anlamıyorsun herhalde kurum iyilik yapıyor sen hala ne diyorsun Perşembe açıklanacak ki gör paran doğru mu yatmış yatmamış mi yatmayanlar irtibat kurulacak cuma gününe kadar yatıracaklarin belgelerinde açılacak helal olsun asıl kuruma sadece istedikleri para fazla
-
@fernando-reges Sağ olun hocam. Hayırlısı olsun hepimiz için
@atam2811 Yanlış kişiye yazdınız sanırım. -
@onuktekin perşembe günü liste açıklanacak ve parayı yatırma konusunda sorun olanlarla iletişime geçilecek. Burada kurum aslında biz memur adaylarını düşünmüş. Kurumun sitesinde girip ilgili başlığı tekrar okumanızı tavsiye ederim.
-
Merhaba arkadaşlar, duyurularda güncel fotoğraflı kimlik demişler. kimliğini yenilemeyenler için bi sorun oluşturur mu benim fotoğraf baya eski başvursam bile yeni kimlik sınava kadar gelmez muhtemelen
-
Tvs tvh konularına bakmaya gerek var mı arkadaşlar?
-
@akalinriza Sağolun tavsiye için.Böyle parça parça duyuru yapmaları aslında ne kadar plansız, özensiz olduklarını gösteriyor. Basit bir listeyi yayınlarken bile iki kez yüklediler. Birincisi alfabetik sıralıydı onu kaldırdılar puan sıralı yüklediler. Duyurusunda hala alfabetik sıralı yazıyor.
Sınav başvurusu sırasında belgelerle ilgili bir uyumsuzluk olduğunda iletişime geçeceğiz demişlerdi. Fakat bir arkadaşım yanlış belge vermiş elden. Elden verenleri kontrol ederken arkadaşımınkileri kontrol etmemişler. Gidenler bilir fosforlu kalemle işaretliyordu bir görevli. Arayıp da haber vermemişler. Bu sebeple arkadaşım puanı yetmesine rağmen listede yok. İnşallah sınav sorularını hazırlamayı becerebilirler. Zira bu konuda da sabıkalılar. -
Geçen alımda yazılı sınav puanı kaça düşmüştü arkadaşlar bulamadımda
-
@bbusra Hocam resim size benziyorsa sorun olmaz eğer o derece tanınmayacak kadar eskidiyse yanınızda bir fotoğraf daha götürün yine girersiniz.Sorun olmaz
-
@grubel-lloyt Yanlış hatırlamıyorsam 76
-
@fernando-reges sağolun hocam
-
Arkadaşlar paylaşıldı mı bilmiyorum ama çıkmış soruları bulan bana da gönderebilir mi?
-
@onuktekin şaka gibi yaa girebilecek iken sınava girememesi kötü olmuş ya
-
@aroma sınav için basit bir sistem kursalar böyle olmazdı belki de hocam. Yüksek lisans başvurularında ÖSYM'den bilgileri çekebiliyorlarsa bunun içinde çekebilirlerdi. İlla bir şey göndereceksek BDDK başvurusundaki gibi bir başvuru tamamlama belgesi çıkartır imzalar gönderirdik. Anadolu Üniversitesi dışında bu tür sınavları becerebilen,düzgün yönetebilen üniversite görmedim.
-
@onuktekin hocam ciddi anlamda başvuru belgelerini anlamak zor geçen yıl fotoğraf göndermekten bıkmıştım ki napilir ki onca foto mülakat aşaması değil ki ..Bddk bi başvuru belgesi olması bence kafi de..
-
Arkadaşlar göremedim ya da dikkat etmedim yanlış doğruyu götürmüyor değil mi? Girdiğim bir sınavda sordum sınıfın %90'ı bilmiyordu,gözetmen de bilemedi bazen gözden kaçabiliyor bunlar..Bir de sorular 4 şık mı 5 şık mı bilgisi olan paylaşabilir mi
-
@fernando-reges Kardeşim boşuna sınava girme sen
Hafta sonu sınav var sorduğun soruya bak -
Yangından mal kaçırır gibi aceleyle sınav yapıyolar.Sonra 2-3 ay sınav, mulakat açıklansın diye bekletiyolar.
-
@darkblow Yoğun çalışma içindeyim kafalar dolu.Herşeyi aşama aşama yapıyorum.Tek gireceğim sınav bu değil..Sorma amacım da bildiğimi teyit etmek ve bilmeyen varsa da hatırlatmak sayın komik arkadaş
-
''Adayların, sınav saatinden bir saat önce sınava girecekleri yerde hazır bulunmaları gerekmektedir.'' Bu cümle tavsiye niteliğinde mi yoksa bir saat önce kesinlikle orada mı olmalıyız?