2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Bu liste perşembe mi cuma mı açıklanıcak arkadaşlar kesin bilgisi olan var mı
-
@bulbasaur tavsiye hocam
-
Kamu yönetimi ve uluslar kısmı allaha emanet ne olcak bakalım? ?
-
para yatırma işlemi bittikten sonra sınava girmeyen sayısı belli olur mu ?
-
@aroma kamu yonetimi okuyanlar sansli olacak
-
Kamu Yönetimi - Uluslararası İlişkiler kısmında öyle sorular gelebiliyor ki bu nedenle Kamu Yönetimi ya da Uluslararası İlişkiler okuyanlar şanslı gibi bir düşünce doğru değil. Örneğin aşağıdakilerden hangisi itilaf devletidir, Türkiye Nato'ya kaç yılında üye oldu, Montrö Antlaşması, Sadabad Paktı gibi ve hatta ABD başkanı ile ilgili bir soruda şıklarda İbni Haldun olması gibi sorular çokça çıkıyor ve seçici olmuyor. Bu sene başında yapılan sınavda öyle idi.
-
@tuçiiii yarın kısmen belli olur hocam. Para yatırma Cuma son gün yazıyor. Bu yüzden liste yayımlayacalarsa Cuma günü net bir liste yayımlarlar. Sınavdan önce Ysk belli olursa sınava girmeyen sayısı epeyce olur.
-
bir önceki sayfada sorulmuş ama cevap veren olmamış. yanlışların doğruyu götürmesi hakkında benimde bi bilgim yok net olarak bilen var mı acaba
-
@onuktekin anladım hocam teşekkür ederim
-
@aroma uli mezunu biri olarak söylüyorum çok genel şeyler sormuslar zamanında ama beni korkutan detay kasarlar mı bu sene bilemiorm inş kasmazlar
-
@alihazars götürmüyor
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır
-
@krblt teşekkürler.
-
@newworldorder bi tık daha ötesine kalbim dayanmaz zati genel t dış politika kuruluşlar baktım anca .
-
Şu sınava bir türlü yoğunlaşamadım. 6458 ve alan bir şekilde halledilir de geri kalan 20 soru benim için resmen fazia. Boşa okuyorum aklımda bişey kalmıyor.
-
Arkadaşlar selamlar, bir süredir dikkatimi çekiyor; kamu-ua.ilişkiler... testini çok kafaya takıyorsunuz. Telaşlanmayın, inanın, eleme düşüncesiyle özellikle bu teste yoğunlaşmadıysalar burası sizi diğerleri kadar zorlamaz, genel kültür bilgisiyle dahi yapacağınız sorular olur. Bunun yanında bu bölüm kapsam olarak çok geniş olduğundan zaten hepsini biliyor olmanız zor dolayısıyla sınava da böyle negatif düşünerek girmeyin, olabildiğince fazla doğru yapmaya odaklanın, önyargınız dolayısıyla bildiğinizi de yanlış yapabilirsiniz. Dikkatli olun.
-
@plansız kendimi tam da bu şekilde motive etmeye çalışıyorum
-
-
517 kişi ücret yatırmış listeye göre
-
@mahlaki eğer sayı yarına kadar 900ü bulmazsa sınava giremeyenlere gerçekten yazık olacak