2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@generalgeneral herkes istediğine başvurmakta tabiki özgür kimsenin yargılamak haddine değil ancak bi güruh var sırf puanı yüksek olup-başvurup asla girmeyi düşünmediği-"sınav yüksek kapatsın"diye kasıtlı olarak başvuruyor..Önceki sayfalara bakarsanız görürsünüz..Yoksa zaten artniyetsizce puanını istediği gibi kullanıp her sınava girebilir insanlar
-
arkadaşlar sınav yerinde emanet için nereler var bilen var mı
-
GibMulakat TarihleriniAcıkla
Tag bu arkadaşlar buyurun
-
Kpss mevzuatı il göç mevzuatında soru cikiyor mu ?
-
@kaimoğlan dediğinize ben de katılıyorum
ama bazıları sınava basvurup girmeyen herkesin "gitmeyecek olsa bile basvuranlardan "olduğunu zannediyor
Herkes her ilani denemek zorunda çünkü açıklanan sonuç yok
Bir insan Kamu denetçisi olduktan sonra ya da kişisel verilere girdikten sonra hala ilgöçe basvurmussa burda bir gariplik olduğunu ben de kabul ediyorum
Herkes zevkinden her ilana basvurmuyor, zaruretten başvuruyor
Zevkinden başvuran da vardir ama hala orda başkasının o kişi üzerinde bir hakkı olduğunu düşünmüyorum, almış puanını başvurmuş bu kadar basit -
@generalgeneral Birader adamın adabını bozma
Biz hakeden kişilerin başvurduğu puanlara lafımız yok LAKİN girmeye hak kazandığı Sınava girmemesine LAF ediyoruz ANLADIN MI ?
İl göç’e gitmeyen sayısını görelim ondan sonra anlayacaksın -
@kaimoğlan Hocam bu anlayışı savunanda onlardandır merak etme
Biz hakettiği puana başvuru yapmasına lafımız yok ama başvur girme Bu HAKTIR
Arkadaş anlamasa bile kendiside o kibirli kafadansa o da bunun mesuliyetini alır -
@hahamas Ne söylesem yalan olur hocam benimde tam bilgim yok
-
@fernando-reges @hahamas 1)Hukuk, 2)İktisat, 3)Maliye, 4)Mevzuat ve geri kalan 5)kamu-ua.ilişkiler... her bir test 20 soru.
-
@wazo aştinin en alt katına in aştinin kendi küçük minibusleri var (beadavadır ama otobüs biletini sakın atma onu gösterirsin) Etlik servisine bin.orda AŞAGI EGLENCE duragında in.Aşşa eglenceden yürüyerek 15 dkka ama dolmuşa bin sen dolmuş Ybu Da incem de yada Antares Batı kampüsünün orda indirirler seni
-
Ödemeyi bugün yapanların giriş belgeleri yarın açıklanacakmış. Yarın kaç gibi açıklanır?
-
@onuktekin bu şerefsizlik için bunlar bahane mi sence? Hangisine puanım yeter bilmiyorum ama ikisine de başvurim diyenleri ayrı tutuyorum.Ama sırf ego için yazıp da girmeyenlerin yaptığı çok büyük bir kul hakkı yemektir. Sınavı 0.009 puanla kaçıran biri olarak söylüyorum bunu.
-
@kurwa Sizin durumunuzu anlıyorum.Hatta bu sınavın normal şartlarda 85 ile kapatması gerekirdi diye düşünüyorum.
Benim bahsettiğim sebepler makul sebepler. Sırf benliğini tatmin etmek için başvuranlar için düşündüklerimiz,hissettiklerimiz aynı. Bunu yapanlar da üçü beşi geçmez. Mülakatlardaki belirsizlikler bunun böyle yüksek kapatmasına sebep oldu. Bu durumun sorumlusu mülakat süreçlerini uzatanlar; başvuru yapanlar değil. -
@onuktekin Emin ol 3-5 arası değil 100-200 kişilik bir güruh bu.Hatta bu işi görev edinmiş, yüksek puanlilari korumaya yönelik bir güruh da var.Puani 100 olup en düşük a grubu kadroya başvurup sınava girsin ağzımı açmam,ama bana kimse o 100 puanla başvuranların,veya sırf ego tatmini için başvuranların bahanesini anlatamaz,bu sayının az bir kişi olduğuna da inandıramaz.
-
Kızılay dan 261-265-279 binmek mı yoksa İvedik de inip 208 binmek mı daha kısa sürer dostlar bilen var ise bilgilendir misiniz ?
-
@onuktekin Hocam ne 3-5 ben burda sırf 2-3 kişi ile münakaşa yaşadım
İl göçte Sınava girmeyecek olan sayıda bunu öğreneceğiz -
@kuşçubaşıeşref pek bir şey farketmez ikisi de olur pazar sabahı zaten yollar bomboş olur
-
@kurwa Yüksek puanlıları kim niye korusunki? Yani yüksek puanlıları korumak için buralara başvuru yapmak çok aptalca. Tamam burada da dışarda da çok aptal var ama bunu yapanlar varsa aptallığın salaklığın nirvanasında yaşıyor olmalılar. Zaten 90 üstü puanla girilemeyecek liste yok nerdeyse.Bu kadar gerizekalıyla yaşadığımıza inanmıyorum. Cidden salakça bir davranış bu.Ha yok girecekse yüksek puanlılar girsin kuruma diye başvuran embesiller de varsa Allah ıslah etsin. Referansla torpille böyle mücadele edeceğini düşünen süzme gerizekalıdır. Psikolojik destek almalıdır.
-
@akalinriza tahmini ne kadar sürer hocam ona göre çıkalım yola
-
@kuşçubaşıeşref hocam kızılaydan sınav yerine pazar sabahı trafik olmayacağını varsayarsak 30-40dkya gelirsiniz rahat bir şekilde. ama garanti olsun siz 1 saat önceden falan çıkın.