2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
madem girmeyecektiniz niye basvuru yaptınız yazık günah...400e yakın kişi nedir ya ...10 değil 20 değil ...
-
Kaç kişinin para yatırmadığı görülüyor mu arkadaşlar . 517 kişiden sonra persembe ve bugünde para yaptıranlar oldu çünkü ?
-
400 aday mı? Ben de küsurattan kaçırdım. Sinav gelir diye kanun bile çalışmıştım. Keyfi olarak girmeyip girmemizi engelleyenlere hakkimi helal etmiyorum!!
-
@bulbasaur Rica ederim hocam şimdi tekrar bakın isterseniz güncellendi.
-
@springgg espriyi bu kadar yanlış algılama kardeşim ben senin gibi iyi niyetli arkadaşlarımızla çalışmak isterim
-
ysk açıklanır diye hala bekleyip parayı yatırmayan var mı ya
-
@hahamas ptt den umudu kesip yatıran var mecbur
-
Yatırmayan yaklaşık 260 kişi kalmış
-
Yaklaşık 200 kişi keyfiyeten başvurmuş ve girmeyecek. Yazık gerçekten.
-
listeye bugün para yatıranlar dahil değil. Bugün son gün.
-
arkadaşlar sınav yerinde emaneçiler nerde bilen var mı hiç
-
@seagirls Hocam bazılarına göre bu hak değilmiş helal etmiyorum demen falan önemli değilmiş
-
Dün para yatıranları ekleyince listede 639 kişi olmuş.
-
700 geçmicek anlaşılan
-
Ben sınava girmeyeceğim zaten ama başvursaydım 0.2-3 gibi bir puanla giremeyecektim. Beddua etmeyi hiç sevmem ama bu sınava sırf keyfiyetten ve başkalarının önünü kesmek için girmeyenler var ve onlar ömür boyu gün yüzü göremezler, istedikleri şeyleri ucu ucuna ellerinden kaçırırlar inşallah. Çabalayıp çabalayıp başaramazlar umarım. Tabi 3.iyi niyetli kişiler hariç
-
Arkadaşlar diyeceğim tek şey yazık günah ya.
Her ne kadar ben sınava girebilecek olsam da birilerinin bu kadar kolay hak gasp etmesi kabul edilebilir gibi değil. Bu konuda bazı düzenlemelerin yapılması şart -
Parasını yatırmayacaklar için yedek liste belirlenmesi vs. gibi çözümler üretilmeli. Çok büyük haksızlık oluyor, iki gün sonra sınav var ve kimse sınav konuşamıyor bu yüzden. Hukuken bu hakka sahip olsalar da girmeyecekleri sınava başvuranlar etik olarak yanlış yapıyorlar. YSK mülakat sonucu bekleyen biri olarak gerek başvuru gerekse para yatırmada sonuna kadar bekledim ama işsizlik zor, uluslararası ilişkiler mezunu olarak da il göç çalışmak istediğim bir meslek. Umarım bu haksızlıklar ortadan kaldırılır ve hak yiyenler de unutmasınlar ki ilahi adalet diye bir şey var emin olsunlar.
-
Arkadaşlar alakasız olucak ama şimdi aştiden sınav yerine nasıl giderim ben?
-
Arkadaşlar Ankara'da en uygun nerede kalabilirim? Yardimcı olursaniz sevinirim.
-
@denetcii ankaray dan kızılaya geçip ordan direk otobüsle gidebilirsin kızılayda Batıkent metroya aktarma yapıp ivedikten ring otobüsleri var ordan geçebilirsin