2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
benim merak ettiğim bu sınava temkinli olmak adına başvurulup bu esnada bi yerlere yerleşen adayların olma ihtimali yok mu. peşin hükümlü olmamak lazım.
-
Ben bu sinava ciddi ciddi girecektim.Carsambaya kadar dusundum.Sonra maddi sebeplerden vazgectim.Hatya kuruma mesaj atip hakkimdan feragat ettigimi soylemeyi bile dusundum.Ama su cirkinlikleri gorunce insan herseyden nefret ediyor.Sanki beni 9 au karninda tasimis gibi hakkini helal etmiyomus.Kimiside beddua ediyor.
-
@alihazars hocam bazı şeyleri netleştirelim
Ben puanı olan herkesin her Sınava başvurmasını anlayışla karşılıyorum
Ve hatta mülakatı kazansa bile o başvurduğu sınava girmesi gerektiğini de düşünüyorum, kazanır tercih yapar atanır ama
Sırf keyfiyetten Sınava başvurmayan Sınava girmeye tenezzül etmeyen insanlar başkalarının hakkını yiyiyor onun yerine bu Sınava girecek olanlar var çünkü puan sistemi serbest başvurmasan düşecek -
@enki hocam ben de sınav parasını son gün denkleştirip yatırdım yoksa ben de giremeyecektim mazereti olan hadi sizin gibi 30 40 olsun, 167 kişinin de mazereti olduğunu düşünmüyorum 0.002 ile kaçıran arkadaşım var ve ciddi ciddi ilan geldiğinden beri hazırlanıyodu bu sınava. beddua etmek kesinlikle doğru değil ama girmeyeceği sınava başvurmak da çok ayıp
-
@enki Birader iktisattaki luks mal zorunlu mal ayrimi gibi olmuş senin durum. Senin icin luks olan bu durumun yani kendi ifadenle "kararsizdim da carsambayi bekledim de persembe keyfim yerine gelmedi" tavrın;bu sinava inanılmaz ihtiyacın olmadığı ve bu sınavla esinden dostundan ayrı kalan belki son şansı olanın; ciddi ve vahim durumundan cok mu önemli? Hak degil kardeşim! Ama etik mi???? Basvurun efendiler! Biz birbirmizi ufak da olsa dusunmezsek elin adamı bizi niye dusunsun buyrun basvurun!
-
@darkblow tabi ki haklısınız. keyfiyetten ve ego tatmini için başvuru yapıp girmeyenlerin anlamak zor. ayrıca başvuru internetten de değildi gidip postahaneden ya da bakanlığa elden şekilde yapılıyordu. bu şekilde başvuru yapıp keyfiyetten sınava girmemek... sağlıklı olduklarını düşünmek zor.
-
@zwasp Sinavi yapan aybunun hatasi.Gerekirse ilk 900 kisiye para yatirmasi icin Persembeye kadar sure verirdi.Yatirmayanlarin yerine ikame eder bir gun sure de onlara verirdi.
-
Kıt sayıda gelen ilanlara bir umut başvuran insanların vebali boynunuza.
-
@enki kesinlikle hakılısınız az bi sayı değil çünkü
-
@alihazars yani ben kaç gündür bunu diyorum çıkmış birisi başvururum gitmem, hakka girmez
İnsanın empati kurması gerek yoldaşız hepimizin tek Gayesi atanmak -
@enki Umarım senin başına da 0.0009 puanla kaçırdığın bir sınav denk gelir ve başvurmayanlar da bahane olarak param yoktu der. Sadece o zaman bunun acısını anlarsın.Sana başka hiçbir şey demiyorum.Bunu beddua olarak algilamazsin umarım, çünkü sen olayı normal karşılıyorsun.
-
@kurwa Merak etme çok daha ağır mağduriyetler yaşadım.Fakat sizin gibi kimseye sırf bir sınava başvurup vazgeçti diye beddua etmedim.Etmemde.Sanki ben 70 puanla sınava giriyorum 85 puanla başkası giremiyor gibi hak helal etmiyorsunuz.Açın ilanı bakın.Başvuru yapan en yüksek puanlı 900 aday kriterini ben karşılıyosam o hak benimdir.Kimin hakkını kime helal etmiyorsun.
-
Bir sınav için bu kadar çirkefleşmeyin.Zaten ilgöçe atansanız da ilk senenizde nasıl kaçarım diye düşüneceksiniz.Burda boş edebiyat kasmayın.Yok hayali ilgöçmüş te atanmak ihtiyacıymış da..Biz hobi olsun diye giriyoruz sınavlara sanki.
-
Açıklanan bir sınav mı oldu da bu kadar insan parayı yatırmadı merak ediyorum?
-
@nopainnogain yok hocam olmadı.Sadece hasta ruhlu adamlar başvurup para yatırmadılar ve 167 arkadaşın hakkına girdiler.Burada o kadar çağrı yapıldı; sınava girecekseniz,parayı yatıracaksanız,bddk'ya başvurmamışsanız,sınava adam akıllı hazırlanacaksanız başvurun diye ama dinleyen olmamış.
-
Sınava ücret yatırmada bu kadar fire olmasının en büyük sorumlusu sürekli her fırsatta mesleği kötüleyen içerdekiler ve dışardakilerdir.Her fırsatta mesleğin kötülüklerini anlatarak yol açtıkları neticeye bakıp gurur duyabilirler bnce.
Mekanizmanın şöyle işlediğini düşünüyorum,
başvurdum ama zaten hazırlanamadım.
Hem baksana kurumda olanlar bile sürekli mesleğin zorluğunu,
girersem bi daha ders çalışamayacağımı,
özelde çalışsam daha iyi olcağını söyleyip duruyo.
Zaten imkanlarımız az bu parayı başka sınavda zor olmayan özelden daha kötü olmayan bi meslek sınavında kullanırım.maalesef bu kötü propaganda neticeye ulaştı. inşallah buna sebep olanlar hallerinden memnunlardır...…...
-
@enki bir sınav için dediğin bir kişinin hayalleri kardeş kimse sizin dengesizlikleriniz yüzünden bir sene daha beklemek zorunda değil sen baska yerde de çalışıyor olabilirsin ancak bu yıl yaş şartından küsüratla alımı kaçıranlar olmuş olabilir . o yüzden boş yapmayın
-
@dibace Çalışmıyorum hiç bir yerde.Bddk sınavına başvuru belgelerimi bile yollayamadım maddi sıkıntılardan.Cebimizde paramız olmadığı için hasta ruhlu, şahsiyetsiz, hak yiyen olduk.Şuan maddiyat olarak iyi durumda olan bu sınava öylesine giren biri olsak bu ithamlarla karşılaşmıyacaktık.
-
Sınava başvuru yaparken yatırılacak ücretler de açıkça belirtiliyor..Durumu manipüle etmeye gerek yok.200 kişi sınava başvuru yapıp para yatırmıyorsa ortada bir yanlış vardır.Ortalama 25 li yaşlarda olan insanlar hangi sınava girip girmeyeceklerini muhakeme edebilecek seviyede olmalılar diye düşünüyorum..Bu durumda açıkça bir hak ihlali var ve insanlar bunu 'yav ne olacak basvurup gitmemişsek ' diyebilecek kadar kanıksamışlar..
-
O zaman kulaklarınızın duymak istediğini söyleyeyim.Sizin gibiler girmesin diye başvurdum iyi de yapmışım.Elime ayağıma sağlık.