2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@enki Ben 92 puanla sıralamaya girdim siz merak etmeyin , vicdanı olan her insan gibi sınırdan giremeyen insanları düşündükçe üzüntümden dolayı bunları dile getirdim..Herkesin ailesi var herkes zor durumda..Biraz empati zor olmamalı..Siz durumu çok bireysellestiriyorsunuz ve sonunda gerçeği sizin de kabul etmenize sevindim..!
-
@akademili Ben üzülmedim demedim ilk yazdıklarıma bakabilirsin..Ben niyet okur gibi sınava başvurup para yatırmayanlara hakaret, küfür, beddua edenlere söylüyorum..B
-
@Enki hayır sınava girmeyeceksin neden başvuruyorsun kafan mı güzel birader
-
Batı yerleşkesi ışıkların üstünde ki cadde ki yer değil mi arkadaşlar ?
-
@enki Yahu sen nereden biliyorsun insanların durumunu?İşe olan ihtiyacını?Ailesine olan sorumluluklarını?Ben kendi adıma bu sınavı çok ama çok istiyordum tüm şartlarını bilmeme rağmen ve böyle sorumsuzca hareket edenleri görünce tabiki herkes gibi sinirleniyorum.Sitemim sadece senin gibiler için değil,çok ama çok basit olan bir "yedek" sistemini bile yapmayan kurumlara da sitemim büyük ama sistem ne kadar kötüyse içimizdeki bazı insanlar da o kadar kötü ve art niyetli.Dediğim gibi sen olayı normal karşılıyorsun ve umarım aynısı başına gelir,ama başına hiçbir şey gelmemiş ki sen de o içimizdeki kötüler gibi davranmışsın sorumsuzca.Sonuçta bu sınava ayrılacak bütçe belliydi,evinde oturduğun yerde sınava girmeyeceğini biliyordun.
-
@kurwa Ben bilmiyorum siz biliyorsunuz.Niyet okumak sizin işiniz.
-
Özel sektör görmemiş insanların ilgöçten nasıl olsa kaçacaksınız demesi normal. Asgari ücrete ilgöçteki işin kaç katını yaptırıyolar haberi yok. Kimse iyi niyetli olupta sınava girmeyenlere bir şey demiyor. Yarası olan gocunur bu konuda. "Benim puanım benim hakkımdı zaten" diyen birisinin muhakeme yeteneği apayrı bir konu. Yarın sınav var, boş yere konuyu kirletmeyelim arkadaşlar artık. Yarın ki sınavda herkese başarılar.
-
@baelish İyiniyetli, gönlü pak olan arkadaşlarım inşAllah kazanan sizler olursunuz.
Kibirli şahsiyetlere vereceğiniz en güzel cevapta bu olacaktır. -
Arkadaşlar sizlerden ricam, sınav günü, telefonlarınızı emanetçilere veya ailelerinize teslim edene kadar ara ara bu başlığı takip etmeniz. Son ana kadar sınav yerini bulamayıp buradan yardım isteyen arkadaşlar çıkabilir.
-
Arkadaşlar İvedik metrosundan okula nasıl gidebilirim acaba bilen var mı
-
@muzgor cıkısta soldan 208 kalkıyor antares durağına gidene bineceksin
-
@muzgor dostum metroda sola çıkınca solda biraz ileri gidince otobüslerin kalktığı durak var orada 208 bin yalnız 25 dakika da bir kalkıyor ona göre ayarla kendini
-
Arkadaşlar dikimevi kamusen misafirhanesinden sınav yerine nasıl gidebilirim acaba?
-
gene kesin yazılmıştır ama aştiden sınav yerine nasıl gidilir arkadaşlar söyler misiniz acaba?
-
@hahamas Ulaşım İmkanları;
Kızılay’dan 261, 265, 279 numaralı otobüsler ile, Sıhhiye’den ise 278,277 numaralı otobüsler ile ulaşım yapabilirsiniz. Ulus’tan otobüslerin tamamı geçmektedir.
Metro ile İvedik metro istasyonunda inip 208 nolu otobüs ile aktarma yaparak da ulaşabilirsiniz.
sitesinde bu yazıyı buldum. bilmeyenler için.
-
@leaker hocam bende o taraftan gitcem sıkıntı olmazsa size götürürüm arabayla dikimevinden gidecek başkası varsa
-
Kafamda tek soru işareti telefonu teslim edecek emanetçi bulabilecek miyiz
-
@atam2811 bahçede kafe var orası alıyor ama soyguncu resmen çok para istiyor
-
@bohr ne kadar istiyor ayıptır sorması ama
-
@atam2811 kpss sınavında emanet başı 5 tl istemişti bende ağaç dibine sakladım.5 tl nin azlığı çokluğu değil yaptığı fırsatçılık