TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı

KPSS A
    2019 göç uzman yardımcılığı sınavı
    345
    3699
    600219
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      Akademili Yasaklı @Enki Son düzenleyen:

@enki Ben 92 puanla sıralamaya girdim siz merak etmeyin , vicdanı olan her insan gibi sınırdan giremeyen insanları düşündükçe üzüntümden dolayı bunları dile getirdim..Herkesin ailesi var herkes zor durumda..Biraz empati zor olmamalı..Siz durumu çok bireysellestiriyorsunuz ve sonunda gerçeği sizin de kabul etmenize sevindim..!

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • E
        Enki @Akademili Son düzenleyen:

@akademili Ben üzülmedim demedim ilk yazdıklarıma bakabilirsin..Ben niyet okur gibi sınava başvurup para yatırmayanlara hakaret, küfür, beddua edenlere söylüyorum..B

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • B
          Beton Şaban Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

@Enki hayır sınava girmeyeceksin neden başvuruyorsun kafan mı güzel birader

• K
            kuşçubaşıeşref Son düzenleyen:

Batı yerleşkesi ışıkların üstünde ki cadde ki yer değil mi arkadaşlar ?

• K
              kurwa @Enki Son düzenleyen:

@enki Yahu sen nereden biliyorsun insanların durumunu?İşe olan ihtiyacını?Ailesine olan sorumluluklarını?Ben kendi adıma bu sınavı çok ama çok istiyordum tüm şartlarını bilmeme rağmen ve böyle sorumsuzca hareket edenleri görünce tabiki herkes gibi sinirleniyorum.Sitemim sadece senin gibiler için değil,çok ama çok basit olan bir "yedek" sistemini bile yapmayan kurumlara da sitemim büyük ama sistem ne kadar kötüyse içimizdeki bazı insanlar da o kadar kötü ve art niyetli.Dediğim gibi sen olayı normal karşılıyorsun ve umarım aynısı başına gelir,ama başına hiçbir şey gelmemiş ki sen de o içimizdeki kötüler gibi davranmışsın sorumsuzca.Sonuçta bu sınava ayrılacak bütçe belliydi,evinde oturduğun yerde sınava girmeyeceğini biliyordun.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • E
                Enki @kurwa Son düzenleyen:

@kurwa Ben bilmiyorum siz biliyorsunuz.Niyet okumak sizin işiniz.

• Baelish
                  Baelish Son düzenleyen:

Özel sektör görmemiş insanların ilgöçten nasıl olsa kaçacaksınız demesi normal. Asgari ücrete ilgöçteki işin kaç katını yaptırıyolar haberi yok. Kimse iyi niyetli olupta sınava girmeyenlere bir şey demiyor. Yarası olan gocunur bu konuda. "Benim puanım benim hakkımdı zaten" diyen birisinin muhakeme yeteneği apayrı bir konu. Yarın sınav var, boş yere konuyu kirletmeyelim arkadaşlar artık. Yarın ki sınavda herkese başarılar.

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • D
                    darkblow @Baelish Son düzenleyen:

@baelish İyiniyetli, gönlü pak olan arkadaşlarım inşAllah kazanan sizler olursunuz.
                    Kibirli şahsiyetlere vereceğiniz en güzel cevapta bu olacaktır.

• B
                      bulbasaur Son düzenleyen:

Arkadaşlar sizlerden ricam, sınav günü, telefonlarınızı emanetçilere veya ailelerinize teslim edene kadar ara ara bu başlığı takip etmeniz. Son ana kadar sınav yerini bulamayıp buradan yardım isteyen arkadaşlar çıkabilir.

• M
                        muzgor Son düzenleyen:

Arkadaşlar İvedik metrosundan okula nasıl gidebilirim acaba bilen var mı

F K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • F
                          Fernando Reges @muzgor Son düzenleyen:

@muzgor cıkısta soldan 208 kalkıyor antares durağına gidene bineceksin

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

• K
                            kuşçubaşıeşref @muzgor Son düzenleyen:

@muzgor dostum metroda sola çıkınca solda biraz ileri gidince otobüslerin kalktığı durak var orada 208 bin yalnız 25 dakika da bir kalkıyor ona göre ayarla kendini

• L
                              leaker Son düzenleyen:

Arkadaşlar dikimevi kamusen misafirhanesinden sınav yerine nasıl gidebilirim acaba?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • H
                                hahamas Son düzenleyen:

gene kesin yazılmıştır ama aştiden sınav yerine nasıl gidilir arkadaşlar söyler misiniz acaba?

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • H
                                  hahamas @hahamas Son düzenleyen:

@hahamas Ulaşım İmkanları;

Kızılay’dan 261, 265, 279 numaralı otobüsler ile, Sıhhiye’den ise 278,277 numaralı otobüsler ile ulaşım yapabilirsiniz. Ulus’tan otobüslerin tamamı geçmektedir.

Metro ile İvedik metro istasyonunda inip 208 nolu otobüs ile aktarma yaparak da ulaşabilirsiniz.

sitesinde bu yazıyı buldum. bilmeyenler için.

• B
                                    balanced @leaker Son düzenleyen:

@leaker hocam bende o taraftan gitcem sıkıntı olmazsa size götürürüm arabayla dikimevinden gidecek başkası varsa

• A
                                      atam2811 Son düzenleyen:

Kafamda tek soru işareti telefonu teslim edecek emanetçi bulabilecek miyiz

• B
                                        Bohr Son düzenleyen:

@atam2811 bahçede kafe var orası alıyor ama soyguncu resmen çok para istiyor

Qaffedenyo

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • A
                                          atam2811 @Bohr Son düzenleyen:

@bohr ne kadar istiyor ayıptır sorması ama

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • B
                                            Bohr @atam2811 Son düzenleyen:

@atam2811 kpss sınavında emanet başı 5 tl istemişti bende ağaç dibine sakladım.5 tl nin azlığı çokluğu değil yaptığı fırsatçılık

Qaffedenyo

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 66
                                            • 67
                                            • 68
                                            • 69
                                            • 70
                                            • 184
                                            • 185
                                            • 68 / 185