2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@olamazmıolabilir kurtuluş da demirli bahçe oteli vardı uygun du en son şu an tam bilemiyırum fiyatları
-
İller bankası misafirhanesinden üniversiteye nasıl gidebilirim arkadaşlar bilen var mı acaba misafirhane Yenimahalle macunköyde kalıyor
-
@grubel-lloyt kecioren ostim dolmusu bilader antaresin orada in
-
Arkadaşlar emanetçi var mı üniversitenin orda bilen yok muydu?????
-
@muzgor bu zamana kadar girdiğim her sınavda en az bir emanetçi oldu. bunu referans alırsak illa ki olur.
-
@wroclaw eyvallah birader sağolasın
-
İlgoce atandigi gibi baska kuruma gecmeye ugrasacaklar olmayan haklarini helal etmiyorlar.Burda cemkirceginize sinavi yapanlara cemkirin.
-
733 kişi girecek sınava virgülle kaçıran arkadaşlarım var ne desek boş herkes kendince haklı çıkıyor
-
@grubel-lloyt 2 tane 100 puanlıda yatırmamış paralarını amaçları ne acaba. Gerçekten yazık
-
@badboysimsek ‘biz yüz aldık’ olabilir
-
En fazla 50 kişinin geçerli bir sebebi olsa geri kalanı keyfiyettendir
-
@badboysimsek Reklam hocam ne olacak.Kızılay'dan gidecej olup yolu bilmeyen varsa bana ulasabilir
-
@grubel-lloyt Yazıklar olsun gerçekten
Rabbim onlara da aynısını yaşatsın da görsünler insanın hakkına girmeyi -
Ben hep diyorum taşra alımlarına tavan puan uygulaması getirilsin diye 85 ve üstünde puan alanlar başvuramasın. Aynı şekilde merkez alımlarına da yds istenmeyen kurumlar için taban 85, en az 70 yds isteyen kurumlar için taban 80 olsun.
-
@rootofallevil hocam allahtan bu işlerin başında sen yoksun ya düşünsene sadece guy isteyen kişi 85.0001 aldı. Nasıl olacak?
-
@beveridge-eğrisi olmasın 84.99 alsaydı bana ne derdim
-
bu sınava girmeyip sırf adı gözüksün diye başvuran ve giremeyenlerin haklarına giren her kim varsa gün yüzü görmesin Allah ömür boyu düşmanıma bile vermesine razı olmayacağım her şeyi onlara versin.
-
Ne garip ve cirkin sahsiyetler.Sanki ilk defa bu sinava girilmiyor.İnsan bu tip kisilikleri gorunce girmiyecegi butun sinavlara basvurmayacaksa bile basvurasi geliyor.
-
@enki öyle yaparsanız o kişilerden ne farkınız kalır hocam
-
@enki kardeşim sınavlara keyfiyetten gitmeyen adamaların neyini savunuyorsunuz merak ettim