2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@akalinriza teşekkürler hocam Allah razı olsun
-
@darkblow doğru hocam liste açıklaninca tablo ortaya çıkar. Yarın Ptt,Ysk açıklanırsa sınav ücretini yatırıp girmeyenler de olacaktır. Bddk'yı seçenler de olacak. Yani Bddk da liste yayınlarsa sınavları açıklarken ikisini karşılastırınca isimler ortaya çıkar.
-
@kuşçubaşıeşref rica ederim iyi çalışmalar
-
Kizilaydan sınava gidecek kardeşlerim Pazar sabah 7 30 da karanfil metro önünde buluşalım birlikte gidelim
-
@atam2811 beni de alin Ankara'yi hic bilmiyorum
-
@biriibfli kardeşim dediğim gibi karanfil metro girişine gel ordan gidelim
-
@atam2811 tamam
-
@atam2811 3 kişiyi kizilaydan alıp sınava giderken goturebiliriz arkadaşlar arabada yer var
-
Arkadaşlar sınav yerine yakın fazla maliyetli olmayan kalacak yer önerisi olan var mı
-
@atam2811 07.30 çok erken onu 1 saat ileri atalım
-
@kuşçubaşıeşref geç kalırız diye her şeyi garantiye alalım
-
@springgg sınava yakın 3 rakipi ekarte edeyim diyorsun gibi geldi bana
-
Arkadaşlar ödemeyi dün yapan adayların giriş belgeleri bugün açıklanacaktı. Bugün giriyorum ama sayfa yüklenemiyor/hata veriyor. Acaba daha açıklamadılar mı yoksa benden kaynaklı bir sorun mu var?
-
@bulbasaur Sayfa açılıyor, daha yüklenmemiş.
-
@mundellfleming T.C'yi girip onaylayınca ''Bu 142.93.101.105 sayfası bulunamıyor'' yazısı mı çıkıyor?
-
@bulbasaur Bende giriş belgesi çıkıyor dün yatırdıysanız daha yüklenmediği için öyle yazıyordur
-
@mundellfleming Anladım, teşekkürler.
-
@atam2811 iyi niyetimi kalbinizle ne kadar kötü yorumlamissiniz.Bu yaşımıza gelip birilerini ekarte ederek hakkına girerek ekmek parası kazanilmayacagini öğrenmiş olmamız lazim .lakin ogrenemediyseniz dilerim sizinle aynı yerde çalışmam rastalamam iş hayatımda kalbi güzel insanlarla olmak isterim zira ..
-
Hasta halimle sırf başvuru yaptım diye sınava gireceğim.Geçerli mazereti olmaksızın girmeyecek insanların verecek hesabı var.Arkadaşım 0.2 ile kaçırdı..
-
@springgg Hocam arkadaş şaka yaptı sanırım üzülmeyin