2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@tuçiiii ben 700 ü geçeceğini pek sanmıyorum
-
Kalem ve silgiyi biz getireceğiz anladığım kadarıyla herhangi bi bilgi göremedim bu konuda bilgisi olan var mı
-
@regresyon 1. Sınava gelirken giriş belgeniz (bu belge) ile birlikte nüfus cüzdanı veya süresi geçmemiş pasaportunuzu yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.
2. Sınava gireceğiniz binayı adres bilgisini teyit etmek amacıyla sınav gününden önce gelip görmeniz sınav günü size kolaylık sağlayacaktır.
3. Kimlik kontrolleri, üst arama, salona yerleşme vb. işlemlerin zamanında ve sağlıklı gerçekleşebilmesi adına sınav saatinden en az 1 saat öncesinde sınav binasına ulaşmanız tavsiye edilmektedir. Sınav başladıktan 15 dakika sonra bina girişleri kapatılacak ve binaya başka aday alınmayacaktır.
4. Cep telefonu, bluetooth ile iletişim sağlayan aletler, her türlü elektronik cihaz, çanta, saat, kulaklık vb. eşyaları yanında bulunduran adaylar sınav binasına alınmayacaklardır. Adaylar şeffaf şişe içerisinde su ile sınava gelebilirler.
5. Sınav süresince adaylar arası her türlü iletişim ve eşya alışverişi yasaklanmış olduğundan, sınavda kullanacağınız iki adet koyu siyah yazan kurşun kalemi, iyi silen yumuşak bir silgiyi ve kalemtıraşı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.
6. Sınavda verilen yanlış cevaplar, doğru yanıtlanan soru sayısını etkilemeyecektir.
7. Sınavın ilk 90 ve son 15 dakikasında sınav salonunu terk etmek yasaktır.
8. Sınav sonunda cevap kâğıdı ile birlikte soru kitapçığının sınav görevlilerine teslim edilmesi adayın sorumluluğundadır. -
@regresyon doğrudur sınav giriş belgesinde öyle yazıyor
-
Ben sinava giriyorum. Basvuru sayısı ne olur kestiremiyorum ama bosluk kalacağı kesin. Açılan sınavlara keyif olsun diye başvuran psikopatlarla yaşıyoruz. İçimizdeler.
-
Sınava gireceklerin yüzde 40 ından fazlası daha parayı yatırmamış. Girmeyecek kişiler çok büyük ah alıyor söyliyim.
-
@beveridge-eğrisi bddk'yı seçmiş ya da Ysk mülakatı açıklanırsa buna girmeyeceği için son günü bekleyenler olabilir.
-
Abi bircok insan istemeye istemeye hazırlanıyor giriyor zaten bu sınava. Hiçbir sey olmazsa en son buna bakarım kafasında herkes. 94 almış adam geliyor il göç başvuruyor bunlar hep açıklanmayan mülakatlar adam akillin ilan gelmemesi belirsizliğin yarattığı tedirginlik yüzünden. Mulakati geçse adama hakkari ya da saçma sapan bir yer gelse gitmeyecek. Alanda girilebilecek en kötü meslek olduğunu düşünüyorum. 87 le kapatması da devletin suçu. Bu ilanı kaçıran 85 86 la giremeyen adam hiç üzülmesin. Işsizlik yedi bitirdi herkesi ama ugruna üzülecek birdey olduğunu düşünmüyorum.
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@beveridge-eğrisi bddk'yı seçmiş ya da Ysk mülakatı açıklanırsa buna girmeyeceği için son günü bekleyenler olabilir.
ya da ptt sonucu bekleyenler
-
@generalgeneral keşke guy ve dguy sonucunu da bekleyebilseydik
-
Aşti den minibüsle nasıl gidilir arkadaşlar bileniniz var mı
-
Sınava başvurupta girmeyen insanlara ben hakkımı helal etmiyorum
Onlar yüzünden hazırlanan insanlar Sınava giremiyor
Daha burada Sınavın usulünü soran oluyor, kalmış burada 2-3 gün !
Pek muhtemeldir ki o insanlar Sınava girmeyecekler! -
@darkblow
Öncelikle insanların puanlarıyla istedikleri ilanlara başvurma hakkı vardır, mülakatı kazanıp gitmeme hakları bile var bu yüzden helal edip etmemekte serbest olduğunuz bir hakkıniz olduğunu düşünmüyorum
Siz de bir ilana başvurmak istiyorduysanız daha çok çalışıp daha yüksek puan almalıydınız
Şu an ptt mülakat sonucunu bekliyorum, pazar günü olan il göç sınavına kadar açıklanır ve kazanmış olursam il göç sınavına gitmeyi düşünmüyorum bile
Açıklanmazsa ya da açıklanır ve kazanamamışsam ilgoce gircem hem de ctesi bddk sınavından sonra aksam ankaraya geçip -
Tövbe estğf...
Sistemin bizi getirdiği nokta burası.Üstelik alım sayısı sadece 45 kişi olan bir sınav için bunları konuşuyoruz.Alımlar böyle olursa birikir birikir her sınav bu civarda kapatır tabi.Zamanında 500'ü gördü bu sınav.Birbirimizi suçlamakla bir yere varamayız geldiğimiz noktayı önce biz sonra başkaları görmeli.Herkese başarılar -
uluslararası ilişkiler ve kamu yönetimi notunu paylaşırmısınız arkadaşlar. bir de bunlardan kaç soru çıkacak acaba? sınava iki gün kala demem komik olabilir ama yardımcı olursanız sevinirim.
-
@generalgeneral İyi halt ediyorsunuz
Sistemin getirdiklerini kendi Lehinize olduğunda çok güzel savunuyorsun peki tam tersi olduğunda savunacak mısın?
Ayrıca hakkımı helal edip etmeme meselesinde senin laf söylecek durumun yok
Sırf puan aldığım diye girmeyeceğin Sınavlara başvurmak haktır bu da sizden çıkar
Vesselam -
-
@darkblow
O haltı sen ye, edebini takın. İnsan gibi bile tartışamiyorsun.
Hiçbir mülakat sonucu belli değilken, bir kişinin bütün puanlarıyla bütün bütün ilanlara başvurmayacağını düşünmek ve ummak çok naif bir davranış
Sistem 5 kişilik ilanlar açıp 93 le kapattığında ve ben sinava girmeye hak kazanamadığımda ilk sistemi hatali bulurum ikinci olarak kendimi çünkü daha çok ders çalışıp daha yüksek puan almaliymisim diye, puanı olup da başvuran insanları degil -
@generalgeneral Hocam, arkadaş puanı olup sınava başvuranları elestirmiyor ki. Puanı olup canım isterse basvururum yahut ben basvurayim da gelirse bir düşünüruz diyen insanlarin gevsekliginden dem vuruyor. Bakiniz bugun sinav konularini soran hatta bugun liste niye aciklandi diyen adamları gördü bu gözler.
Haklısınız başvuru puanı olanın hakkı. Ancak disarda kalan ciddi emek sarfeden insanların uzuntusunden daha muhim değil birilerinin iğrenç gururu. Ince cizgi budur. -
@fernando-reges haklısınız hocam. çok sağolun. kpss mevzuatı ve ilgöç idaresi mevzuatı hariç bu uluslararası ilişkiler siyasi tarih kamu yönetimi vs. gibi derslerden kaç soru çıkacak hocam toplam bir bilginiz var mı acaba?