2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
gereksiz gaza geldim hicte yaptigim bisey degildi forumda ilk oldu. Neyse emek verip sinava girecekler kaleminiz keskin olsun
-
Varsa sıkıntı çeken kızılaydayım geçecem birlikte gideriz
-
Esenboğadan sınav yerine nasıl gidebilirim?
-
Kardeşim bir kere direk daha fazla gecikmeden belkoya bin kızılaya geç otobuslere binersin biraz hızlı davran sen yinede tavsiyemdir
-
Sınav yerine gelen var mı?
-
@krblt ben şimdi kızılaydan çıkıyorum daha yeni
-
@atam2811 kampüsteki kafe acılmıs mıdır
-
@krblt Ulasan varsa emanetci var mı yazabilir mi
-
@fernando-reges var hocam kantin alıyor
-
@elinor-ostrom Tskler hocam
-
Şimdi bent deresinde dolmus bekliyorum.Her an böbrek ameliyati yapilacamis gibi bir hava var burda ahahahhaha
-
@fernando-reges var hocam ama kazikci:)
-
Her alanda olduğu gibi burada da "Anadolu'nun Temiz İnsanı, İnançlı Toplum İnançlı İnsan" görevimizi başarıyla yerine getirmiş bulunmaktayız sanırım. Yönetenlerden tebaasına kadar hepsinde bir kokuşmuşluk...
Hırsı, kendini geliştirmeye değil başkalarını elemeye yönelik olan ucuzların, yaptıkları saçmalıkların üzerini "hak" ile örtmeye çalışmaları...
Nasreddin Hoca hikayelerinden günümüz istatistiklerine, ritüellerine kadar bu toplum en kibar haliyle iyi bir toplum değildir! Şimdi yazarım bazı istatistikler de gereksiz tartışmaya vesile olur...
Bir an önce düzelebilmek, etiketsizken de insan olabilmek umuduyla... Ulan bir ülke her alanda mı insanından utandırır yav... Bu halimizle ülkelerini terkeden Suriyeli'leri eleştiriyoruz bir de... -
Geçmiş olsun beyler şimdiden, sınav nasıldı
-
73 civarı kapatır..
-
Çalişma izni alması gerekmeyen kimlerdi arkadaşlar tereddüt de kaldım o soruda
-
@mehmetkvl bana zor geldi
-
@kuşçubaşıeşref alan soruları çok kolaydı diğerleri belirleyici olacak diye düşünüyorum
-
Sinav bana zor geldi
-
LRAC ile ilgili sorunun cvbı neydi arkadaşlar sizce ?