2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@stradivarius bu sınav için BDDK sınavına başvurmamıştım. O da açıklanınca galiba başımı duvardan duvara vuracağım. Ben başvurmadım ya kesin düşük kapatır.
-
arkadaşlar sene başında gelen ilanların hepsi aşırı yüksek puanla kapatır. bu normal bir durum. sene sonu gelen ilanlar (en son guy ilanı gibi) 70 puana kadar düşer. bu yüzden puanı makul olan arkadaşlar merkez bakanlıkların 10'ar 15'er kişilik ilanlarını ve sayıştayın, kaymakamlığın, hakimliğin vs ilanları bittikten sonra (çünkü hepsi bitince yüksek puanlılardan en az 300-400 kişi yerleşmiş oluyor ve diğer sınavlara başvurmuyorlar) guy, duy, mhuy, ilgöç gibi ilanları beklemeliler.
-
@stradivarius Bddk'dan korkmayın hocam ilgöç gösterdi ki çoğu kişi burayı tercih etmiş.
-
Ne olursa olsun ben bu kadar yüksek kapatmasını beklemiyordum. (Fazla puan türü, alımların azlığı vs...) Umarım burda yaşanılan şok olası bi sgk ilanında tekrarlanmaz. Sınava girecek arkadaşlara başarılar.
-
Bu kadar yüksek puanlı adamın il göç sınavına girmesi saçmalık. Adamlar gitme ihtimali olan adamları almak istemiyorlar zaten. Yüksek puan alanlar ilk fırsatta kaçar zaten buradan. Buna rağmen yüksek puanlı adamları bile sistem il göçe mecbur bırakıyor artık. Her anlamda saçma bir zaman yaşıyoruz.
-
Bu mesleği kötüleyen çok insan vardı. Onlar naptı acaba? Çok merak ediyorum.:)
-
sitede listeye ulaşamıyorum şimdi. Değerlendirme süreci devam ediyor yazıyor. Yayınlayıp kaldırdılar mı hemen?
-
Liste neden kayboldu
-
@mbguy haddim değil ama tavsiye olarak alırsanuz bir şey söylemek isterim. İki kurumun sınavı aynı güne denk gelse dahi ikisine de başvurulması gerektiğini düşünüyorum. Şu süreçte hiçbir şeyin garantisi yok. İptal olan sayıştay sınavı ve vmy sınavı buna bir örnek.
-
@öğrenci bakalım bekliyoruz ama insan umudunu yitirince bir daha tutunabilmesi çok zor oluyor
-
90 altı puan almanın artık bi anlamı yok anlaşılan(
-
@hahamas, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
arkadaşlar sene başında gelen ilanların hepsi aşırı yüksek puanla kapatır. bu normal bir durum. sene sonu gelen ilanlar (en son guy ilanı gibi) 70 puana kadar düşer. bu yüzden puanı makul olan arkadaşlar merkez bakanlıkların 10'ar 15'er kişilik ilanlarını ve sayıştayın, kaymakamlığın, hakimliğin vs ilanları bittikten sonra (çünkü hepsi bitince yüksek puanlılardan en az 300-400 kişi yerleşmiş oluyor ve diğer sınavlara başvurmuyorlar) guy, duy, mhuy, ilgöç gibi ilanları beklemeliler.
Senin bu dediğin normal şartlarda olur değerli hocam.Guy ve Dguy Haziran'da ilan Ağustos'ta sınavı yapıldı.Şimdiye sonuçlanıp bitseydi bu puan daha düşecekti.Yani bir planlama olmadığından ve süreç oldukça uzun tutulduğundan bu durumlar daha çok yaşanacaktır
-
Bu ilana da umudumumdan bir tutam aldi ve gitti...
-
Sitede liste görünmüyor kaldırılmış sanırım
-
Ben Öyle düşünmüyorum sınava girmeyen çok insan çıkar buradan birsürü insanın hakkına giren çok insan çıkar girmeyeceğiniz sınava başvurmayın arkadaşlar daha çok ihtiyacı olanlar var belki onlar giremiyor sizin yüzünüzden
-
@sweezyy Ben VMY aynı mantık ile başvurmamıştım sınav ertelenince mağdur oldum hocam.Benden sonra da başvuranlar mağdur oldu.Bende sizin gibi düşünüyorum ama hiçbirşeyin garantisi yok
-
Bddk sınavına gitmeyecekler sinav@bddk.org.tr ye e-posta atıp başvurularını çektiklerini bildirebilirler.
-
Suan 100 kisinin altindaki herhangi bir ingilizce istemeyen kurum ilani yuksek kapatır.Malesef A grubu cok kotuye gidiyor.87 puan tasra uzmanligi icin cok yuksek.Şimdi Vergi mufettirsligi yada baska bir isimle gelse bile gecen yil gibi 80 olmasi cok zor.
-
@sweezyy şu dönemde 95 alan insanın bile durumu kesin ve net değil. Alımlar bu kadar kıt olmasa dediğinizde haklısınız belki o zaman size katılabilirim ama hak verirsiniz ki herkes kendisini garanti altına almaya çalışıyor. Ekmek aslanın ağzında derler ya hani artık ekmek aslanın neresinde buna dair bile bir fikrimiz yok.
-
@fernando-reges demek istediğim şey tam olarak buydu.