KPSS 2016 Lisans Merkezi Yerleştirme Tercih sorularınızı cevaplıyoruz.
-
Merhabalar , dhmi de eş durumu tayini kolay oluyor mu? Ya da ne kadar zaman sonra tayin imkanı veriliyor ? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
-
@ank hocam eşiniz adaylık sürecini tamamlamış ise, kurumuna başvurduktan sonra kurum kendisi tayin sürecini yönetiyor. Bir ay sonra bile tayini çıkabilir.
-
@totti comandante Totti senle durumlarımız aynı...tercih yapsakta birşey olmayacak dimi
-
bari önümüzde insan eksilir @yenilmezserhat
-
mrblar hocam maliyeden 82.99 puanım var sıralama 301di sonra güncellemden dolayı 314 oldu tercih yapacam bi umut işte yardımcı olur musunuz sadece 4459 maliyeden mi yazayım ne yapayım??
-
@jan hocam şansınız çok düşük. Puanlar 90 ve altını görmeyecek gibi. Siz illa tercih yapayım diyorsanız başka ama şansınız baya düşük.
-
böyle giderse hiç gelmeyecek gibi:( haklısınız hocam peki 4. alımda gelme olasılıgı var mı ?
-
@jan elbette var ama alım sayıları böyle olmamalı
-
İyi akşamlar forum sakinleri.2014 yılında 89 alan birinin sıralaması kaçlardadır acaba ? 2014/2 ye göre bi kıyaslama yapabilir miyiz diye düşündüm ama. Aslında kadro sayıları daha az branş sıralamaları da bi kıyasa iZin vermez yine de bilgi sahibi olan varsa paylaşabilir mi:)
-
90,521 1380
-
@Antimülakat teşekkür ederim hocam.böyle aklıma gelen şeyleri yazıyorum. Bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlarda vardır belki diyerahagaız ediyorum kusura bakmayın
-
@ank sorun değil hocam bunun için açtık bu forumu, doğru tercihin yapılabilmesi için gerekli bilgi ve donelerin paylaşımını sağlamak.
-
@Antimülakat hocam peki iibf puanlar kacı gorur sizce 2014te de iibfden 200 alım olmustu puanlar 88 i gormustu şimdi de iibf 205 yanılmıyorsam neden 90 altına inmez diyorsunuz ?
-
merhaba herkese .. işletme mezunuyum puanım 85,5 branş bazında da 927. sıradayım .. atanma ihtimalim var mıdır ? kontenjanlara baktım nasıl bir yol izlemeliyim ? şimdiden teşekkürler
-
Bende bi soru yöneltmek istiyorum dhmi ve et ve süt kurumu en düşük kaçma kapatır acaba ? Analiz edip bi tahmin yürüten var mıdır
-
@Antimülakat hocam mebden onaylı bilgisayar sertifikası ne kadar sorun yaratır ? Hemen kursa gitsem cıkartabilir miyim?
-
@arsenlupen
Hocam üniversitede aldığımız dersler işimizi görüyormuş . Ekstra sertifikaya gerek yokmuş. -
@arsenlupen hocam enformatik veya bilgisayar dersi gördüyseniz üniversitede sertifikaya gerek yok.
-
@ank @Antimülakat enformatik ya da bilgisayar dersi almadim başka bir çözümü var mıdır bu sorunun ?
-
@arsenlupen hocam bilemedim yani sorulduğunu bile duymadım atananlara. Transkript istendiğini de duymadım. Sanki öyle gelmiş öyle devam etsin mantığıyla bilgisayar sertifikası yazılıyor gibime geliyor.