KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
-
@antimülakat hocam puanlm 88.7
-
@sltnnl puan güzel ama illa bu atamada mı atanmanız gerekiyor. Her halükarda daha istediğiniz kadroların gelebileceği puana sahipsiniz.
-
@antimülakat hocam bir sonraki merkezi atamada dhmi tekrardan alım yapar mı ki ? 4001 den ozellikle
-
@antimülakat haklısınız hocam ama ikinci atamaya güvenemiyorum çok az kadro olursa yine diye düşünceliyim biraz
-
@lamarjinal DHMİ her atamada alım yapıyor. Hatta İİBF özelinde iktisat ve işletme mezunları için dahi kadro açtığı oluyor.
-
@sltnnl elbette garantisi yok ama puanınızın avantajı her bir sonraki atamada artıyor. Bugün 600'lerde iken bir sonraki atamaya 300 içinde girebiliyorsunuz.
-
hocalarım sayfaları okudum fakat bir sorum olacak benim p3 puanım düşük 70 küsuratlı fakat branş bazlı sıralamada alanımda 800 lerdeyim.Alanım kamu yönetimi.sadece kamu yönetimi alanında ki tercihler ileride atama gelirse 800 de olduğum branş bazında atanabileceğim anlamına mı geliyor ? Hiç tercih yapmadım o yüzden soruyorum
-
@antimülakat anladım hocam sağolun teşekkür ederim
-
hocam puanım 85.61 iibf siralama 2343 sonraki atamalarda şansım var mı? açıktan alimda iski ye başvurdum ama çakılı kadro oldugu için kararsızım kyk nüfus gumruk alımlarını beklemeliyim
-
@antimülakat hocam açıktan atama için puan devam mı peki?
-
@jokerr hocam o puan ile atanmanız çok zor, kamu yönetiminden veya 4001 yani herhangi bir lisans mezunu için açılan kadrolardan çok fazla alım yapılıp önünüzün boşalması lazım ama gördüğünüz üzere çok fazla alım yapılmıyor. 3. 4. atamalara kadar bekleyin atama sayılarına bağlı olarak her zaman bir ihtimal var ama oldukça zor olduğunu belirtmek gerek.
-
@yzgl123 hocam arkadaş için dediğim sizin için de geçerli ve şansınız daha yüksek, hangi bölüm mezunu olduğunuza bağlı olarak değişse de alım sayısına bağlı olarak 3. atamalarda sizin puanınızla bir yerlerin gelme ihtimali mevcut.
-
@agor bölüm ulus. iliş. hocam teşekkürler
-
@antimülakat merkezi atamayla degil de aciktan atansak mesela daha sonra bu puanla merkezi atama icin tercih yapabilir miyiz ?
-
@iibf_sbky açıktan nasıl atandığın ve merkezi de hangi pozisyona atanacağın önemli. Açıktan atama ile kadrolu memur oldun sonra merkeziden kadrolu bir pozisyona atandın diyelim, muvaffakat alman çok zor. Açıktan sözleşmeli atandın sonra merkezi de kadrolu oldun her türlü geçişine izin verilir. Açıktan sözleşmeli kadroya atandın, sonra merkezi de başka bir sözleşmeli kadroya atandın geçişin imzaladığın sözleşmeye bağlı olur.
-
Açıktan kadrolu atandın sonra merkezi de sözleşmeli olarak atandın diyelim o zaman istifa edersen memuriyetten geçiş yapabilirsin. Gümrükte kadrolu iken merkezi atama ile DHMİ'ye sözleşmeli geçiş yapanlar oldu!
-
@antimülakat cok teşekkür ederim
-
arkadaşlar merhaba bölüm kamu yönetimi puanım 79 .hiç umutlu değilim ama sizce yine de tercih yapmalı mıyım .TEŞEKKÜRLER.
-
Arkadaşlar buradan atamamız yapildı diyelim ki ve belge guvenlik soruşturması vs. Süreci sürerken daha önce girdiğimiz başka bir kurumdaki uzman yardimcılığı mülakatini geçtik. Bu noktada nasıl bir yol izlemeliyiz uzman yardimcılığı kadrosuna girebilmek için. merkezi atamada atanmiş olduğumuz için buraya girerken muvafakat falan mi gerekir yoksa başka bir yolu var mı ?
-
Puanım 85 iibf mezunuyum. Kadroya bak! Milyonlarca mezuna verdikleri kadro! İyi bari seçim var en azından 20-25 kadroyu daha gözden çıkarmışlar. Yahu atanabilmek için sıfırlamak mı gerekiyor! 90 puan bile alsam umudum yine sıfır olurdu. Gençliğin umudunu sıfırlayan kişiler kimler ilkokul mezunu olan milletvekilleri, bakanlar ve diğerleri. YAZIKLAR OLSUN!!!