KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
-
@Antimülakat hocam puanım 90,60 bölüm iktisat bölüm sıralamam 58 bu atamada dhmi ya da teiaş şansım var mı?
-
Arkadaşlar merkezi atamalar hakkında hiç bilgim olmadığı için sizlere aklıma takılan 2 soru sormak istiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Açılan kadrolar için yedek pozisyonu oluyor mu? Diyelim ki atanmaya hak kazanan kişi başvuru yapmadı, o kadro için yedek listesi oluyor mu?
-
Kazandığı halde vazgeçen kişi, daha sonraki merkezi atamalarda aynı puanı ile başvuru yapabilir mi?
Sonucunu beklediğim ve henüz mülakat sonuçlarını açıklama becerisini gösterebilememiş bir kurum var, adını vermek istemiyorum baş harfi Ptt. P3'ten de 85 puanım varken tercih yapıp yapmama arasında kaldım. O yüzden yukarıdaki 2 sorunun cevabı benim için önem arz ediyor. İnsanların hakkına da girmek istemiyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler
-
-
@fatmagul hocam bir ücret talep edilmiyor tercih yapabilirsiniz ama umut beslemeyin bence.
-
@siyasalcowfest, içinde söyledi: KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
Arkadaşlar buradan atamamız yapildı diyelim ki ve belge guvenlik soruşturması vs. Süreci sürerken daha önce girdiğimiz başka bir kurumdaki uzman yardimcılığı mülakatini geçtik. Bu noktada nasıl bir yol izlemeliyiz uzman yardimcılığı kadrosuna girebilmek için. merkezi atamada atanmiş olduğumuz için buraya girerken muvafakat falan mi gerekir yoksa başka bir yolu var mı ?
-
@siyasalcowfest hocam yeni atandığınız kurum muvaffakat almak için merkezi atama ile atandığınız kuruma yazı ile bilgi verir. Sonrasında muvaffak ve memurluk özlük dosyanız atandığınız kuruma gönderilir. Göreve başlama yazınız geldiği andan itibarende yeni görevinize geçersiniz.
-
@cosmos yedek pozisyon olmaz. Tekrar atanma şansınız yok. Puanınız yanar hocam.
-
@antimülakat teşekkürler hocam, herşey gönlünüzce olur umarım.
-
Branş bazlı sıralamayı nerden öğreniyoruz
-
@regresyon Ais içerisinde öğrenebilirsin.
-
arkadaşlar içinde yine merkezi atama olur mu?
-
@tolga80 hangi yıl içinde demek istediniz?
-
@antimülakat yanlış yazdım yani bu yıl içinde başka merkezi atama olur mu?
-
@tolga80 hocam 2019'da iki tane var. Her sene 2 tane oluyor!
-
sonuçlar ne zaman belli olur?
-
@iktisatsever tahminen bu gece ya da yarın öğleden sonra, genelde bir hafta sürüyor bu sonuçların açıklanması, bir sürpriz olmazsa yarın en geç belli olacak gibi.
-
@agor, içinde söyledi: KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
@iktisatsever tahminen bu gece ya da yarın öğleden sonra, genelde bir hafta sürüyor bu sonuçların açıklanması, bir sürpriz olmazsa yarın en geç belli olacak gibi.
Yılbaşı nedeniyle sarkma olmazsa diye de bir not düşelim, öyle de bir şey olursa 2-4 Ocak arası açıklanması kesin diyebiliriz.
-
@agor ben bu kadar erken olacağını düşünmüyorum ekpss yerleştirmeleri 17 günde açıklandı yanlış hatırlamıyorsam. inşallah bir an önce açıklanır tabi
-
Normali 7-8 gün arası. 27-28 Aralık gibi bu işin bitmesi gerek.
-
@khalkedon hocam son atamalar üzerinden yaptık çıkarımı, EKPSS farklı olabilir ama genelde KPSS merkezi atamalar aşağı yukarı 1 hafta sonrasında açıklanıyor.
-
A kadro muslukları neredeyse tamamen kesilmiş iken, B kadro musluklarının en azından damlatılması fena olmadı sanki, yine de çok yeterli değil sayı.