KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
-
2018/2 Lisans atamaları açıklandı arkadaşlar
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim nereyi kaç puanla kazandığınızı yazar mısınız ?Şimdiden teşekkürler
-
''kadroya yerleşemediniz''
-
@araskar "Herhangi bir kadroya yerleşemediniz" En azından "herhangi bir"in yazılışını öğrenmiş oldum, sürekli tereddüt yaşıyordum Genel olarak hangi kadronun kaçla kapattığı ne zaman açıklanır bilen var mı ?
-
Ösym taban puanları açıklamış aynı kadronun biri 92 yle kapatabiliyoken diğeri 70 lere düşüyor mezun olunan bölüm şartları yüzünden
-
Herhangi bir kadroya yerleşemediniz Maliye 88.17 ile kapamış
-
Arkadaşım 92 puanı ile yerleşemedi nasıl bir sistemin içindeyiz çözemedim.
-
55 alıp atanan kişiyi o kadar merak ediyorum ki takdir edilesi bir başarı
-
@tercihiniyap hocam ciddi misiniz 55 puan mi?
-
@north-remembers hemde çok iyi bir kuruma hocam
-
@tercihiniyap yükseköğretim kurulu başkanlığı memur kadrosu.
-
@tercihiniyap hocam mütercim tercümanlık (arapça) mezunu olma şartı var o ilanda, bölüm mezunu olup KPSS'ye giren mi olmamış yoksa tercih mi edilmemiş, o ilginç bir durum.
-
@agor hocam detayını bilmiyorum açıkçası öyle yazıyor kamu personeli sayfasında.
-
@tercihiniyap mütercim tercümanlık arapça bölümünden atanmış
-
@pokuhantes Doğrudur hocam
-
@tercihiniyap o haber clickbait amaçlı haber hocam, istisna durumlar her alımda oluyor, 2018/1 ile 65 puanla Ankara Üniversitesi'ne atanan da var, 2017/2 ile 59 puanla İstanbul Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'ne atanan da.
-
dhmi ankara gelmiş. maaşları ne kadar oluyor acaba çok fazla söylenti var 5-6 diye bilen birisi var mı acaba?
-
@agor tabiki olur hocam her sene oldugu gibi ortalığı yaygaraya vermek için söylemedim tabiki keske bizde de olsa oyle durumlar seçilen bölümlerin azizliği tabiki
-
@tercihiniyap merkezi atama içinde çok farklı değişkenler var, kötü bir sistemimiz olduğu için bu değişkenler de gözümüze batıyor ya da ilginç geliyor. Burada da zaman zaman dile getiriyoruz, çevremizde de sık sık konuşuyoruz; para kazanmak, iş sahibi olmak için üniversite okuyacaksan ya okuma ya da bölüm seçimini buna uygun yap. Türkiye'nin en iyi(!) üniversitelerinden, en iyi(!) bölümlerinden mezun olan insanlar memur olmaya çalışınca doğal olarak yukarıda inanılmaz bir rekabet oluyor ve puanlar 90 üzeri kalıyor, böyle enteresan bölüm mezunları içinde de KPSS'ye hazırlanan az olduğu için düşük puanlarla bu şekilde atamalar gerçekleşiyor. Yani şu durumun neresinden tutsan elinde kalır, üniversiteyi sonunda memur olmak için okuyan gençlerimiz de bilerek veya bilmeyerek yanlış yolda, onları buraya iten karar mercileri ve ekonomik krizler de can sıkıcı.
-
@tercihiniyap hayaller hayatlar ne güzel be ️