2 Aralık 2018 Vakıf Katılım Sınav ve Mülakat
-
Evet 2 aralık ve İstanbulda oturuyorum.
-
@endüstrici arayarak mı çağırıyorlar mail falan da atıyorlar mı
-
@endüstrici başarılar dilerim kardeşim mülakatta Allah hakkindan hayırlısını nasip etsin
-
@ekonomistt17 aradılar sadece
-
@işsizbankaci25 teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
-
@endüstrici teşekkür ederim hayırlısı olsun başarılar
-
iyi günler nasıl geçti mülakatınız ? başka aranan var mı mülakat için
-
@sems herkes ya fazla ketum -nazar değmesin istiyorlar herhalde yazarak- ya da foruma fazla bakamıyorlar. sizin nasıl geçti?
-
@furkanbey bana mülakatla alakalı bilgi gelmedi. Olumlu olduğunu söylediler haber bekliyorum şuan. zaten bildiğim kadarıyla sadece 1 kişi buradan çağrılmış. belki yavaş yavaş çağırıyorlardır
-
İstanbul'da bir yerde açık mı vardı da böyle apar topar mail bile atmadan mülakata çağırdılar. Bir de mülakata hangi pozisyon için çağrıldı arkadaş acaba?
-
@furkanbey Bana da olumlu mail geldi ama henüz mülakat için dönüş yapılmadı. Ben İstanbul dışında yaşıyorum belki önce İstanbuldan başvuranları çağırıyorlardır diye düşündüm
-
Ben de olumlu mail almıştım ama aranmadım henüz. Genel başvuru olduğu için herkesi aynı anda değil, ilgili birim CV’yi inceledikten sonra çağırıyorlar sanırım.
-
Hangi bölüm olduğunu söylemediler endüstri mühendisiyim genel merkeze alım yapılacakmış. Mülakata benden başka çağırılanlar da vardı. Genel olarak güzel geçti bölümümle ilgili sorular sordular.
-
Bende aranmadım henüz, varmı başka aranıpta mülakata giren, girecek olan
-
@endüstrici ben de mülakat tarihi için beklemedeyim. Hocam bölümden ayrı sorular sordular mı? Bir de oradaki mülakat için gelenler İstanbul da ikamet edenler ya da mühendislik mezunumu olanlardı yani neye göre çağırdılar onu anlamaya çalışıyorum da
-
@the-kaymakam kimseyle konuşmaya fırsatım olmadı doğrusu. Klasik sorular sordular kişisel.
-
@the-kaymakam mülakatların birkaç hafta devam edeceğini söylediler. Mutlaka arayacaklardır.
-
@endüstrici peki teşekkürler.
-
Varmı bi haber alan
-
Biraz bekleticekler heralde...