Vmy 500 kişi 2018
-
https:// www .memurlar. net/haber/794022/vdk-mufetis-yardimciligi-sinavini-iptal-etti.html?utm_source=headlines ana sayfadan haber etti.. en azından paylaşımları edelim de... bir işe yarayalım.. devlet bile kovmak için sopasını çıkarmışken.. biz sesimizi çıkartmazsak....
-
@tardukağan hocam ilan gelecektir Allah'ın izniyle ama özrü kabahatini aşan bir tutum var ortada ve gittikçe kötüye gidiyor ,bitmek tükenmek bilmeyen süreçler yıldırdı bizi..geçen yıllarımız bizdn gidiyor bunun açıklamasını yapmak zor değil
-
@fridakahlo, içinde söyledi: Vmy 500 kişi 2018
@tardukağan hocam ilan gelecektir Allah'ın izniyle ama özrü kabahatini aşan bir tutum var ortada ve gittikçe kötüye gidiyor ,bitmek tükenmek bilmeyen süreçler yıldırdı bizi..geçen yıllarımız bizdn gidiyor bunun açıklamasını yapmak zor değil
kesinlikle size katılıyorum hocam. İşte bunun için daha çok çalışmak gerekiyor. Karar verici mevkilere gelip, elimizden gelenin en iyisini yaparak, dünyayı, ülkemizi, vatanımızı daha iyi günlere uyandırmak için.
-
En az 1000 kişilik bir ilan tez zamanda gelmezse bu kırık kalpler tamir edilmez. Ama bu sayıda bir alım mümkün mü bilmiyorum. Alım olur mu onu da bilmiyorum.
-
Kaç kişilik ilan gelirse gelsin haklar yandı.. Bu sınavı tercih eden insanlar diğer sınavlara girmedi. Şimdi gelse bile puanlar yükselecek belki de o listede olan çoğu kişi yeni listeye giremeyecek.
-
Hukuk mücalesini yazmaya kimse yeltenmeye çünkü yargıda zedelenmiş durumda.Niye hakliyiz dostlar biliyormsunuz bu alim var diye bircogumiz pttye ziraat sinavlarina başvurmadı.Iste bu bile bizim hakli oldugumuzun kaniti.Bu sorumsuzlugun bir yaptırimi olmalı.Simdi sizlere soruyorum bu ülkede adli idari yargi hakimlik alimi 29 Araliktan sonraya ertelense sonrada iptal edilse sizlerce bu ülkede ne olur?Olay bu dostlar bizleri yani iibf mezunları diye bir olguyu istemiyorlar.
-
@öğrenci olay bu
-
hakları korumayı kendi taahhüt edip aylar sonra hiç öyle bir durum yokmuş gibi sınavın iptal edildiğini duyuran, kendisiyle çelişen bir kurul haline gelmiş vdk. sebep ne olursa olsun ya taahhüdünü yerine getir ya da taahhüt etme olay bu kadar basit
-
Hakimlik sınavları da ertelenır ya da ıptal edilirse şaşırmam artık...
-
Arkadaşlar herkesi cimer’e şikayette bulunsun. Ayrıca Twitter’ı olanlar etkinliklere katılsın.
Bu kadar haksızlığa ses çıkarmazsak yazık olacak emeklerimize -
bütün suç ösymnin sayıstay sınavı mayısta yapamayarak vmy ile aynı güne denk getirip vmyyi erteletti. daha sonra sayıstay sınavının da iptal olma ihtimali cıktı ve vmy de iptal oldu.ösym masyısta sayıstayı yapabilseydi bu durumlar olusmayacaktı
-
Bence fox habere hepbir aynı saatte haberleron olduğu zamanda tweet atalım bizi haber yapsın ordan okuyor öyle gündeme gelebiliriz
-
@maveraünnehir çok doğru
-
Arkadaşlar haklarimiz sakli taahudu simdi kesin mi elimizden alindi.Bir dostum yeni alim olacak dedi ama benim korkum bu yeni yapilacak sinavin yuksek kapatmasi
-
@sbf1983, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
..... istihdam uzman yrd bekledim o da gelmedi nasipte yokmus. Bddk ile idari yargi sinavim var, bir de ertelenen vergi mufettisligi sinavi o da iptal olmazsa, artik havlu atiyorum kendi adima.
2 gun onceki paylasimim Allah soyletmis demekki.
-
Emek hırsızları... ösym nin küçük kardeşi...
-
Vdk 4 sene emek vermiş,mesai harcamış kendi personelini bir çırpıda kafasina gore yiyor seni beni mi yemekten çekinecek.Kime bağlanıyor ne yapıyorlarsa yapsınlar şu kurumun insanların hayatları üzerindeki tahakkümünü kirsinlar artık.Oligarsinin kralı bu kurumda
-
Arkadaşlar vdk kesin olarak gibe mi bağlanıyor müfettişlik ünvanı kaldırılıyor mu yapı hakkında bilgisi olan var mı?
-
@genclerbirlikli vdk baskanı twitterdan coğu bilgili kişiler sayıstaya giriyor diye 4 gün kala ertelettiği sınavda, sayıstayda iptal olursa (ki öyle görünüyor) çoğu bilgili kişiler yine vmy ye giremeyecek çünkü vmy de iptal oldu. velhasıl erteletme adına hersey yalandı, hikayeydi,bahaneydi . seçmene selam politikası ürünüydü artık bence de bu alım. öküz öldü ortaklık bitti
-
@berktanell duyulanlar ve bu son olan onu gösteriyor