Vmy 500 kişi 2018
-
Bugun ders calismam yalan oldu bir turlu konsantre olamiyorum cok vaktim varmis gibi...
-
#iibfmaliyeyibekliyor Twitter etkinliğine lütfen katılın
-
Şu başlığı bile görünce sinirim bozuluyor..
-
@öğrenci yook! "Başvuruda bulunanların haklari saklı kalmak şartıyla ileri tarihe ertelendi" diyor.
Tekrar başvuru alma yok yani.
Başvuranların girecegi sınavı ileri tarihe erteleniyor.
Ben öyle anliyorum ki aksi durum baya tepki toplar. -
Böyle birşey olacağını tahmin etmiştim ondan hiç şaşırmadım...Hatta şuan 500 tane guy ilanı gelse bu yıl için inanın hiç şaşırmam.
-
iibf okuduğum güne lanet olsun. keşke kpss deki çalıştığımın çeyreği kadar çalışıp hukuk okusaydım. 15 yaşımdaki halime keşke öğüt verebilseydim. iibf pişmanlıktık. bizi bok yerine koyuyorlar resmen.
-
Gelecek 1 yıl içinde eğer tekrar sınav acarsa hukukî yollara muhakkak başvuracağım . Yazıktır bizlerin emeklerine
-
Yaziklar olsun ! Baska ne denir
-
@maveraünnehir ertelenmesinin Sayıştay ile ilgisi yok emin ol bizi okadar düşünüyor olamazlar
-
@agustcomte acarsa ayni unvanda açmaz galiba...
-
Başka bir unvanda açarsa,büyük ihtimal saklı kalan haklar yanacak.Sıfırdan başvuru olacak. Ben olaydan bunu anladım.
-
Bu kadar şamar oglanina çevirdiler bizi seçimde görüşürüz yazıklar olsun
-
Gençler Twitter a lütfen..
-
@hahamas şu iptal olayını öğretmenlik sınavına yapabilirler miydi acaba çok merak ediyorum. nasıl ayaklanma çıkardı.
-
Ya en çok iibf mezunu var twitter da sesi çıkan öğretmenler ya yine trend olmuşlar bu ne ya biz birlik olamıyoruz daha kendi içimizde sesimizi duyuramiyoruz ki bırak twitter da duyuralim
-
@gulcan ibf li twit atmaktansa 10 kişilik sınavlara çalışıyordur taban puanlar 95 e çıkıncaya kadar çalışmaya devam iibf li
-
Dostlar yeni ilan gelecekse biz basvuru yapanlarin haklari kesin olarak yandi mi?
-
@krdnl38 aynen öğretmenler de düşük puanlarla ataninca ne kadar ders çalıştık atandik diye dolaşıyorlar bizim çabamızı gören yok 3 yıla yakın belki daha fazla emek veriliyor bir sinavda
-
Dostlar bu sinavin ertelendigini duyanlar buraya yazmısti.Onlara tekrar sorgulatsak durumu
-
@mrnobody yok birader ya, bir replikti de bilmiyorsun demek ki