Vmy 500 kişi 2018
-
@walras12 bilmiyordum dostum kusura bakma.
-
@gulcan başka bir konuda merkezi alımlar ve müfettişlikler için sadece e devlet üzerinden başvuru yapılması gerektiğini bunun da yıl içinde max 4 veya 5 sınav için olması gerektiği fikrini beyan etmiştim. Tabi karşı gelenler saçma bulanlar oldu ancak gelinen noktada 1-2 yıla kalmaz 95 puanlar da işe yaramayacak
-
@rootofallevil haklısınız böyle Giderse alım olmayacak puanlar elimizde kalacak artık nasıl olacak bilemiyorum inşallah emeklerimiz boşa gitmez
-
insanların başvuru hakkını kısıtlayıcı öneri getirene kadar 95 puanı geç istediğin sınava başvur. bende 90 puanla btk ya giremedim ama burada suçu daha çok kendimde buluyorum.
-
14 temmuz 2016 da kpss sonuçlarını öğrendik. Bir gün sonra darbe oldu memlekette. Neyse atlattık şükür. Dedilerki kpss ye giren herkesi memur yapacaklarmış. Benim kaynakçı kuzenim ceket giydi yıllar sonra kpss ye girdi koşa koşa. o hengamede olan bize oldu. Aralıkta bi guy geldi "seçim özel". Gittim konyayı yazdım 0,2 puanla gitti sınava giremedim. Aksilikler peş peşe geldi hep. İlan kovalayalım derken yıllar geçti gençliğimiz gitti. Yeni guy ilanını tam bir buçuk yıl bekledik. Görüp göreceğimiz de bu oldu zaten. Şimdi seçim öncesi önce sayıştay sonra vdk yı iptal ettiler "bir tek cümleyle". Bugün anladıkki artık seçim için bile kimse yatırım yapmıyor bize. Artık kimse kpss yi önermesin kimseye. Yakmayın genç beyinleri. Kariyermi yapacan. Git sayıştaya hakimliğe kaymakamlığa hazırlan. Kimse bunun için kpss istemiyor zaten. Aman diyim uzak durun kpss illetinden.
-
Çok üzüldüm... İptal olan sınavlar, açıklanmayan sınav sonuçları, mülakat tarihleri, kazandığın sınav sonrası aylarca yapılmayan atamalar, sınav başı ödenen yüksek sınav ücretleri ..Derdimiz bir değil bin!
Şu muamele memlekette başka herhangi bir meslek mensubuna yapılsa ortalık ayağa kalkar, İİBF-SBF mezunları söz konusu olunca her türlü rezillik hiçbir şey olmamış gibi karşılanıyor.
Zaten az ilanın geldiği bir ortamda sınavı diğer sınavlarla aynı güne koy, sonra sınava az kala erteledim hakları saklı yeni başvuru alınacak diye açıkla, sonra gelmiş olan ilanı toptan iptal et. Bunu yaparken sadece bir cümle yaz, detaya gerek yok, "iptal ettim" deyince bitti!!!
Umutlar, emekler yazık gerçekten.
KPSS A grubu kadroları dün de memleketin en büyük umuduydu yarın da öyle olacak. Kamu kadroları kimsenin babasının çiftliği değil, elbet hak yerini bulacak!
-
@james-buchanan vmy ertelendiği ilk gün iptal edildiğini anlamıştım. Dguy ve guy için bunu yapamazlar artık
-
@maveraünnehir sayışştay neden iptal olcak
-
@lilith devleti engelleyebilecek güç yok. mahkeme kararları bile uygulanmıyor, yaptırımı yok.
-
@lilith Sayıştay iptal zaten.
-
@plansız, içinde söyledi: Vmy 500 kişi 2018
Çok üzüldüm... İptal olan sınavlar, açıklanmayan sınav sonuçları, mülakat tarihleri, kazandığın sınav sonrası aylarca yapılmayan atamalar, sınav başı ödenen yüksek sınav ücretleri ..Derdimiz bir değil bin!
Şu muamele memlekette başka herhangi bir meslek mensubuna yapılsa ortalık ayağa kalkar, İİBF-SBF mezunları söz konusu olunca her türlü rezillik hiçbir şey olmamış gibi karşılanıyor.
Zaten az ilanın geldiği bir ortamda sınavı diğer sınavlarla aynı güne koy, sonra sınava az kala erteledim hakları saklı yeni başvuru alınacak diye açıkla, sonra gelmiş olan ilanı toptan iptal et. Bunu yaparken sadece bir cümle yaz, detaya gerek yok, "iptal ettim" deyince bitti!!!
Umutlar, emekler yazık gerçekten.
KPSS A grubu kadroları dün de memleketin en büyük umuduydu yarın da öyle olacak. Kamu kadroları kimsenin babasının çiftliği değil, elbet hak yerini bulacak!
-
Vay benim emeklerime boşa giden günlerime
-
Haklarımiz sakli kalcak ibaresi gecerli degil mi artik nerden anladiniz birisi crvap yazsin ys
-
Sıkıntı sresten uyuyamadiğim çok olmuştu ama bugünkü kadar derin nadir hissetmisimdir. Uyanıp kalkıp mülakatlara calismaya takatim yok sanki .Yanlış anlaşılmasın ben dguy ve guyun iptal olacagini düşünmüyorum ama içimi derin bi hüzün kapladı. Böyle toparlanması zormuş gibi hissediyorum. En çokta sınavın iptal olduğunu söylediğimde annemin bnmle beraber gözlerinin dolması zoruma gitti. Zannediyorlarki biz bu süreci tek başımıza yaşıyoruz. Şimdi kime ne diyim nasıl sesleniyimki? Ne duyan var ne gören. İnanılmaz Üzgün hissediyorum.
-
@zenginmemur iptal edilen duyuru da hiçbir açıklama yazmıyor. Ünvan değişikliği falan olucakmis bundan bahsediliyor. Genel hatlarıyla düşünülünce haklarimizinda yandigi konusuluyor.
-
@zenginmemur sınav iptal demek sınav olmayacak demek. Yeni bi alım için yeni bi ilana çıkacaklar demek. Yeni ilanada başvuru şartı olarak son sınava girmeye hak kazananlar diye bi ibare ekliyemiyeceklerine göre... Ayrıca adamlar tek cümleyle geçiştirmişler. Öyle olsa başvuranların hakları saklıdır diye eklerlerdi muhakkak.
-
@beveridge-eğrisi hala sende 95 al istediğin sınava başvur muhabbeti yapıyorsunuz ben bireysel değil kollektif düşünmeye çalışıyorum. 90 puanla -atanmayı geçtim- sınavlara bile girememek gücünüze gitmiyor mu? Suçu kendinizde değil sistemde arayın.
-
Oncelikle bu sinavi bekleyen arkadaslara cok buyuk gecmis olsun. Bu senenin karabasani once sayistay sonra vmy oldu. Maalesef sayistay sinavininda bunca velveleden sonra vmy gibi iptal olacagi kanisindayim. Cikar onunda kokusu bugun yarin. Bakanlikta bir teskilat yenileme mevzusu konusuluyor son gunlerde. 150 yillik mtk yi kapatip vdk yi kurup 5-6 yil sonrada olmadi bu yeniden yapilandiralim demeleri ise ayri bir mesele. İsin ozu su ki 2016 dan beri alimlar bicak gibi kesildi. Surecler uzadikca uzadi. Ohal vs diyorduk ama goruyoruz ki ohalle alakasida pek yokmus. 2016 oncesi kpss ye giren bir aday aldigi puan ile o yilin aralik ayinda daha sonra onundeki baharda nisan gibi ve yine sene sonu aralikta olmak uzere tam 1 yilda 3 adet guy sinavina girebiliyordu. Mksal 2012 puani ile 2 yilda aday nerdeyse 6 adet guy sinavina giriyordu. Ki alimlarda 1200 un ustunde 2000 leri goren alimlar vs idi. Suan baktigimizda dal kipirdamiyor. Yazik gercekten. Ne soylesek ne desek korler sagirlar birbirini agirlar modundan oteye cikamiyoruz. Sesimizide sikintimizida duyan yok. Devlet iibf diye bir fakultenin oldugunu bile unutmus olmali. 2013 de cilginca alinan 5 bine yakin vmy icinde muhendisi fef lisi test usulu attilar adimlarini yardimciliklari bitti mufettis oldular. Biz iibfli ler ise ah cekiyoruz vah cekiyoruz şok oluyoruz hayata kusuyoruz. Umutsuzca bekliyoruz. ALLAH buyuktur hakkimkzda hayirlisi ne ise o olsun...
-
Yeni alımda haklarimiz sakli kalabilir.İptal edilen bir sınav başka unvanla yapilsa bile Vdknin ilk aciklamasi var ortada.Sonucta 1890 kişinin bilgileri kurumda var.Bizim bu durumu kurumdan sormamız lazım yada sorabilecek dostlarımiza haber verip bize dönüş yapmalarını istememiz gerekli.Artık çözüm üretmeliyiz.Ortada mağduriyet var.Eğer Vdk haklarımızi saklamazsa yeni alımda Sayıstay sınavı gibi bir itiraz etmek aklimdan gelen ilk somut eylem olur.Neresinden bakarsiniz bakin hakliyiz.Kurum alim yapmayabilir erteleyebilir ama alimı bastan bir sekilde bizleri hice sayarak alim yapamaz.Ptt ziraat gibi sınavları kacırdik hatta sayıstay.İdare mahkemesine bunlarıda sunabiliriz
-
Ne zor şu ülkede iibf'li olmak...