TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı

KPSS A
    212
    1715
    624461
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Del Piero
      Del Piero @voshue Son düzenleyen:

@voshue Hocam orada 100 lira sırf kamu harcaması değildi,50 kamu harcaması 50 vergi artışıydı diye hatırlıyorum..Eğim sorusunda da ezberden - Px/Py yapmak yanıltır çünkü eksenlerin yeri değişmişti..Dikey eksene X yatay eksene Y koyulduğunda;bütçe doğrusu X eksenini 5'te Y eksinini 15'te kesiyordu..(karşı/komşu)dan -5/15 olur...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
      • Del Piero
        Del Piero @voshue Son düzenleyen: Del Piero

@voshue Fırsat maliyeti muzlu,kahveli bir soruydu 2'idi cevabı...Diğer Y'li olan (MPx/Px)=(MPy/Py) den Y=20 geliyordu

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • A.Chahechouhe
          A.Chahechouhe @summer Son düzenleyen:

@summer bende 0 yaptım ama şimdi ışık yandı bende saat 4:00 iken akrep tam 4 ün üzerinde olur. Saat 5e doğru ilerledikçe akrep 4ten ayrılır. Hatta saat 16:30 da akrep 4 ile 5 in tam ortasında olmaz mı? Aynı mantık

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • V
            voshue @Del Piero Son düzenleyen:

@Del-Piero hocam evet firsat maliyeti ve mux li sorulari hatirladim sagolun.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • S
              summer @A.Chahechouhe Son düzenleyen:

@A.Chahechouhe Ben de suan 10 derece olabilir diye dusunuyorum ama sinav aninda o kadar detayli dusunmeye zaman yoktu zaman yuzunden ilk oturum kotu gelicek sanirim bilemiyorum alana da gereginden fazla zaman vermislerdi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • bjk34
                bjk34 @samet06 Son düzenleyen:

@samet06 sinavdan sonra bende saydim ctesi yuzde yuz diyemem ama yuzde doksan eminim

samet06 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • bjk34
                  bjk34 @pow3rtech Son düzenleyen:

@pow3rtech formul degil arkadaslar mesela saat 18 30 da ikiside tam 6nin ustunde olmaz akrep 6 ile 7nin tam arasinda olur yabi 15 drece fark vardir. 20 gecedede saatin ucte buri oldugu icin bir saattede 30 derece oldugu icin 60/20=3. 30/3=10 yaptim

• F
                    fablo Son düzenleyen:

İnglizceden ceviri sorusu kaç taneydi hatırlayabilen var mi ?

• samet06
                      samet06 @bjk34 Son düzenleyen:

@bjk34 şimdi saydım pazartesi geliyor. Ama ekoktan niye yanlış yapıyoruz anlamadım

• R
                        requescatinpace @Del Piero Son düzenleyen: requescatinpace

@Del-Piero

Hocqm cevaplarimiz assagi yukari ayni bir tek issizlik yapisal yanlis yaptim.
                        Yalniz esneklik sorusunu yanlis yapiyorsunuz. Dogrularin egimleri bariz farkli. Esit olmasina imkan yok. Ve adim kadar eminim o sorudan.
                        P = Ar sorusu vardi cevaplarda fiyat ortalama hasilata esit olan soru.
                        Kamu harcamalarida +50 oluyordu

samet06 H Del Piero 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • R
                          requescatinpace @summer Son düzenleyen:

@summer 3 yuvarlak oluyor. Yani cevaplarda 1 altigen(sekizgende olabilir:) + 1 yuvarlak

bjk34 S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • bjk34
                            bjk34 @requescatinpace Son düzenleyen:

@requescatinpace evet bende böyle yaptım diye hatırlıyorum bir yuvarlak bir tanede çokgen vardı

• R
                              requescatinpace @nedret Son düzenleyen:

@nedret how i can... diye devam eder. Sorunu icine noun clause gomulu hocam. Onu dikkat ederek yapmak lazimdi arada nokta olsa sizinki dogru olacakti

• V
                                voshue Son düzenleyen:

MC 20 ac 15 li soru vardi her ikisi de artiyor olacakti. Merkez bankasi ile ilgili paragrafta cevplardn birisi en fazla parasi deger kaybedeb ulke , bir digeri beklentileri karsilamadi olacakti. Hsbc li paragrafta ise subeleri kapatmasinin nedeni alisveris aliskanliklarinin degismesi idi cevapda manner geciyordu.

bjk34 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • S
                                  summer @requescatinpace Son düzenleyen:

@requescatinpace ben o soruya bakamadim salladim grafiklerde hatirladiginiz var mi

• samet06
                                    samet06 @requescatinpace Son düzenleyen:

@requescatinpace orijinden çıkan 3 fonksiyon yazıp (Q=2P Q=3P ve Q=P gibi) esneklik formülünü uygula hepsinin 1 olduğunu göreceksin

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • Q
                                      qq12 Son düzenleyen:

Genel olarak YDS'nin altında bir İngilizce, bir kaç soru hariç kaymak gibi akan GY, nispeten kolay İktisat, normal hukuk ve de boru gibi bir muhasebe... Maliye seçmediğime pişman oldum.

• totti
                                        totti Son düzenleyen:

@qq12 hocam gy kaç yapmayı planlıyosun herkes kolay diyor da kimse yapması muhtemel doğrudan bahsetmiyor

Q 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • bjk34
                                          bjk34 @voshue Son düzenleyen:

@voshue her ikiside artıyor mu olacaktı ben grafiği çizerek yaptım ac azalır mc artar demiştim?

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • Q
                                            qq12 @totti Son düzenleyen:

@totti VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:

@qq12 hocam gy kaç yapmayı planlıyosun herkes kolay diyor da kimse yapması muhtemel doğrudan bahsetmiyor

GY 30 civarı doğru gelir düşüncesindeyim. İngilizce de 30 üstü gelir.
                                            Süre yetmediğinden bakamadığım yaklaşık 7-8 soru var toplamda.
                                            Sınavın belirleyicisi ilk kısım olacak gibi. Kimle konuşsam en son 10-15 soruyu tek şık işaretledim diyor. İngilizcesi minimum B seviyesinde olmayan herkesin problem yaşayacağı bir sınavdı. Soruların zorluğundan kaynaklı değil ama İngilizceyi yavaş çözersen zamanı yetiştirmek imkansız.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 85
                                            • 86
                                            • 24 / 86
                                            • İlk ileti