VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
arkadaşlar sitelerde böyle yapılmış.. cümle present perfect ise böyle kullanılıyormuş..
: I have been to England twice. (İngiltere'de iki kez bulundum.)
B : So has his sister. ( -Onun- kız kardeşi de.) -
Birazda alan hukuk ve muhasebeden bahsetsek
-
@nedret Evet,poliçe düzenlerseniz senetsiz alacağınız ile senetsiz borcunuzu kapatmış olursunuz..Son sorduğunuz soruda da 5-6 kayıt vardı ve doğru olanı soruyordu zannederim!..''Aktif toplamı 105000'dir^'' olan seçeneği işaretledim..
-
Sınavın ne zaman aciklanacagina ilişkin bir duyumu olan var mı ?
-
"Must be carried out" şeklinde bir cevap ve sorusunu hatırlayan var mı arkadaşlar?
-
@Forza 3-4 hafta süreceği söyleniyor.
-
@pek12 sorusunu hatirlamiyorum ama cevap o
-
Matematikteki hız sorusunu ben de 300 buldum ama sorudan biraz kıllanmıştım çözerken onu hatırlıyorum. Soru kalbını hatırlamıyorum ama soruda 2 aracın hızlarını verip aradaki mesafeyi vermeden birbirlerine olan son durumu soruyordu gibi kaldı aklımda. Bir arkadaş mesafe verilmemiş soru eksik diye diretiyor da. Sınav çıkışı bunu tartışanları da hatırlıyorum. Nedir işin aslı hatırlayan var mı?
İlk araç hızı + (İlk araç hızı/2) + İkinci araç hızı + (İkinci araç hızı/2) yaptığımda çıkmıştı sanırım.
-
@qq12 o soruda bi sacmalik vardi ben de birinci arac ve ikinci aracin hizini toplayip zamanla carptim 300 oldu
-
@qq12 dostum aradaki mesfeye t de ikisi de t oldndan eşitliosn çıkıo cevap mesafe verilmio evet bu şeklde denklemliosn çıkıo 300 cevap
-
@qq12 Aralarındaki mesafeyi vermek demek zaten cevabı vermekti o soruda..Araçların birinin hızı 90 diğerininki 110'du.Karşılaşmadan 1,5 saat önceki mesafeyi soruyordu diye hatırlıyorum! (90+90/2)+(110+110/2)=300..
-
Tablo grafik sorusu kac taneydi hatirlayan var mi? 6 tane miydi
-
@summer arkadaslar sinava giremedim de Su sınaV ucretlerini geri alabiliyor muyuz yoksa soguk bir su mu icim
-
@mikiteryan Sadece başvurun kabul edilmemişse alabilirsin ama yine de bi şansını dene verir belki
-
@Rorschach159 nasil yapabilirim peki bunu
-
@mikiteryan şubeye git tc ni ver parayı al, tabi süresi geçmediyse
-
@totti son olarak herhangi bir subeye mi
-
@Del-Piero öyle şey mi olur kardeşim ben sorunun başına aralarindaki mesafe 1000 km olan iki araç diye bir ifade koysam? Bi de böyle hesap et bakalım senin verdiğin cevapla uyuşuyor mu? Soru eksik. Aralarındaki mesafeyi 300 km daha az bir mesafeye indirmişler eğer sorulmak istenen buysa da soru hatalı sorulmuş olur o halde
-
@zeljko bende eksik olduğunu düşünüyorum. soruda karşılaşmalarından 1,5saat önce diyordu bursa adana kaç km olduğunu bilmezsek nasıl hesaplayacaz?çünkü kaç saatte karşılacaklar bulamıyoruz
-
@zeljko kardeşim sorunun kısaca mantığı bu iki araç 1,5 saatte kaç km gider birbirine doğru..mesfenin önemi yok soruda..x saatte varırkın birleşmeye x-1,5 olsn demişler o birbuçk saatte gitmiş oldkları yolu gitmesin dio..1,5x200=300