ETKB 5 Denetçi Yardımcısı İlanı 2018
-
Başvuru formunu bulan var mı
-
sağlıkla ilgili olarak görevini devamlı yapmaya engel bir durumu olmadığına dair yazılı beyanını aile hekiminden alabiliyor muyuz yoksa hastaneden mi almak gerekiyor akli denge için mi istiyolar anlamadım
-
@gs47 hocam sitede beyan formu var hem sağlık için hem adli sicil için onları dolduruyoruz.
-
Belgeleri hazırlarken 7 tane vesikalığım gitti. Denetçi olayım derken resim yapıştırırken balici oluyordum.
-
Arkadaşlar bugün bakanlığı aradım ve diploma örneği için e-devletten alınan mezuniyet belgesi veya okuldan alın aslı gibidir onaylı kopyanın kabul edilmeyeceğini öğrendim. Diğer kurumlar kabul ediyor siz niye etmiyorsunuz diye sorduğumda da bizim kurumda böyle dediler... Bunun üzerine cimere yazdım, başvurunun bitmesine bir hafta var belki bi sonuç alınabilir bu sorunu yaşayanınız varsa lütfen sizde cimere yazın. Kendi yazımı paylaşıyorum kopyala yapıştır yapabilmeniz için.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın (ETKB) 16-17.03.2019'da yapılacak Denetçi Yardımcılığı Giriş Sınavı için gerekli olan başvuruda mezun olunan üniversite diplomasının aslı, noterce onaylı sureti veya yalnız elden başvurularda Başkanlıkça onaylı örneği kabul edilmektedir. İlgililerle yaptığım görüşmede de E-Devlet'ten alınan mezuniyet belgesi ya da mezun olduğum üniversiteden aldığım ''Aslı gibidir'' onaylı diploma örneğimin kabul edilmeyeceğini öğrendim. ETKB Denetim Hizmetleri Başkanlığı Yönetmeliği 16. maddesinin d bendinde ''noter onaylı suret'' ibaresi geçmemesine rağmen kurum kendi insiyatifi ile yayımladığı ilana bunu da ekleyerek başvuru yolunu genişletmiştir.Buradan anlaşılabilecektir ki E-Devlet'ten alınan mezuniyet belgesi ya da mezun olunan üniversiteden alınan ''Aslı gibidir'' onaylı diploma örneği kurum tarafından kabul edilebilir.Benzer sınavlarda kabul edilen, devlet kurumları tarafından verilmiş bu belgelerin neden kabul edilmediğini merak ediyor, işsiz vatandaşlarımızın istihdamı için zorluk çıkarmak yerine yardımcı olunması gerektiğini düşünüyorum. Giriş sınavına başvuru yapabilmek için E-Devlet'ten alınan mezuniyet belgesi ya da mezun olunan üniversiteden alınan ''Aslı gibidir'' onaylı diploma örneğinin kabul edilmesi için gerekenin yapılmasını rica ediyorum.
-
Yıl olmuş 2019 e devlet belgesini kabul etmeyen kurumlar var. Bu tarz saçmalıklara ne zaman son verecekler anlamıyorum. Hayır barkod ile pekala kısa sürede kontrol ediyorlar belgeleri. Ne gerek var uğrastırmaya milleti.. Ha bir de fotoğraf olayından hiç bahsetmiyorum henüz aday kişiden 2 den fazla fotoğraf istemek de saçma.
-
@beyaz02 yazininizi copy paste yapip yolladim
-
Kaçla kapar 100 kişi çağrılacaksa tahmini ?
-
Yıl olmuş 2019 hala postayla sınavlara başvuruyoz e devlet yerine okul diplomamı göndericem simdi ne saçmalık bu
-
@özenlimükellef tesekkurler
-
Daha geçen gün Fuat Oktay CNNde e-devlet uygulaması herturlu başvuruda yaygınlaştırılacak,vatandaşlar bütün başvurularını hemen halledebilecek dedi. Uyduruk bir sınav başvurusunda e-devlet çıktısı kabul edilmiyor. Vallahi bu ülkede bir dönüşüm yapmak çok zor.
-
Alanın iyi yapılması İngilizce den tolere edilebilir mı acaba?
-
@guymağduru ingilizceden 60i gecmek şart. Bunu yapabilirseniz belki edebilir
-
Başvurular bugün itibariyle bitti. Sizce kaçla kapatır arkadaşlar?
-
@mia99 90 la başvurdum ümidim yok açıkcası
-
@vorgheizer ben de 90 küsürle başvurdum umarım gelir
-
@mia99 89 ile başvurdum benim umudum yok valla üzülüyorum herşey çok yüksek kapatıyor
-
@hacettepe evet hocam malesef. En az 95 almak lazım ki sınavlara girmen garanti olsun o derece oldu.
-
Bugün listeye girenlerin açıklanması için son günmüş.Sınava girmeye hak kazananların listesi en geç 12/02/2019 tarihine kadar Bakanlığımızın yukarıda belirtilen internet adresinden ilan edilecek, sınava girilecek yer ve sınav saatlerini gösteren "Sınav Giriş Belgesi", Denetim Hizmetleri Başkanlığınca elden verilecektir.
-
Açıklandı,84 ile kapatmış