Halkbank BT Uzman Yardımcısı
-
Arkadaşlar merhaba,
Halkbank BT Uzman Yardımcısı ilanı duyuru olarak geldi. Muhtemelen gün içinde detaylar da yayınlanır,
17.12.2018 - 18.01.2019 başvuru tarihleri
45 Tl sınav ücreti01/01/1989 öncesi doğumlular başvuru yapamayacaklar
-
Hocam sadece bt uzman yardimcisi mi alacak halkbankasi? Uzman yardimcisi mufettis vs yok mu?
-
Evet hocam bu alım yalnızca BT uzman yardımcısı ilanı
-
@köyündelisi çok kötü oldu gerçekten. Tamamdır hocam teşekkürler.
-
Bt ne oluyor ? Ibf ler basvurabiliyor mu
-
@morand bilişim teknolojileri. İibf başvuramıyor.
-
Bt kismini gormeden halkbank kismini gorunce cok heyecanlandim ama sonu husran neysr hayirlisi olsun hepimiz adina:(
-
- Grup
2.Grup
3.Grup diye ayrı ilanlar geliyordu. Hepsi belli olduktan sonra böyle birşey olabilir mi acaba?
- Grup
-
Yine bana hüsran yine bana hasret var
-
https://www.halkbank.com.tr/16915-halkbank_personel_alim_ilani
ilan da çıkmış.
-
@Umutlu-bekleyiş halkbank ilanı duyurulardan kaldırılımış. Bir nedeni var mı acaba hocam?başvuru ücretleri yatırılıyor mu şuan?
-
@872 bize gelen olmadı daha bilmiyorum hocam
-
@umutlu-bekleyiş hocam iibf içinde açılma ihtimali var mı
-
@ozge17 hocam malesef bilmiyorum bir şey olsa yazarım
-
@umutlu-bekleyiş teşekkürler hocam. Bir sey duydugunda yine haber verirsen cok makbule gecer.
-
@vasco17 hocam bende gözükmedi
-
@keynesin-faizi ben de baktım şu an sayfa yok. duyurular kısmından kalkmış. güncelleme mi var acaba.
-
Arkadaşlar alan konularına nereden çalışıyorsunuz? iibf branşları için internette çok fazla çıkmış sorular var ama mühendislik için göremedim..
-
@merkil Malesef mühendislik alan soruları pek yok dediğiniz gibi. Genel olarak googleda bt alan sınavı ya da uzman yard sınav soruları diye aratırsanız farklı kurumlardan birkaç sınav görebilirsiniz.
-
@bne Çok teşekkürler hocam