Halkbank BT Uzman Yardımcısı
-
@bne sağol kardeşim hakkımızda hayırlısı olsun yardımların için tekrar sağol Allah gönlüne göre verir inşallah.
-
@bne hocam peki çalışılacak pozisyon ile ilgili bir şey soruldu mu ? ilanda iş analisti,bilgi güvenliği gibi alanlar yazıyordu da. birebir mülakatta veya öncesinde teknik konular konuşuldu mu hiç bt ile ilgili?
-
@3xploiter rica ederim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
@teslaaa bana sorulmadı ama bazı arkadaşlara sorulmuş sanırım tam emin değilim. Teknik de sizin kendinizi tanıtmanıza çalıştığınız alana göre birkaç basit soru soruluyor
-
merhaba arkadaşlar bende girdim mülakata tecrübelerimi aktarayım sizlere. @gover54 arkadaşımızın bahsettiği gibi oldu. mülakata katılan sayısı o gün için 20-22 civarıydı ve iki gruba böldüler genel yetenek sınavı ve kişilik envanteri uygulandı ilk olarak bunlar yarım saat kadar sürdü. daha sonra bir konu üzerinde grup tartışması yapıldı ve devamında bireysel sunumlar bu aşamaya kadar yapılan değerlendirmeler kişinin genel davranışlarının gözlenmesi hk. öğleden sonra komisyon karşısında bireysel mülakatlar oldu orada da sakin olun çünkü komisyon üyeleri gayet iyi insanlar hoş bir sohbet havasında sürüyor yaklaşık 15 dk. civarında sürüyor. teknik anlamda genel şeyler sorabilirler. genel hatlarıyla bu şekilde, şimdiden herkese başarılar.
-
@pehlivan113 teşekkürler üstad.Süreçle ilgili bilgi verildi mi arkadaşlar mülakatlar ne zaman sonuçlanır iş başlama ne zaman olur ilanda belirtilenden daha fazla alım yapılacak mı vs gibi .Genel yetenek sınavı için kalem vs getirmemize gerek var mı .Son olarak mülakat ne kadar sürüyor arkadaşlar akşam 6 yazmışlar ama o saate kadar sürdü mü
-
@amaan hocam o konularla alakalı bir bilgi paylaşılmadı maalesef nasıl olacak ne kadar sürecek falan bir bilgim yok. Kağıt kalem götürmenize gerek yok orada var zaten notlar almak için masada her kişinin önüne koymuşlardı. Süre de, en son giren kişi saat 6 da çıkıyormuş ben sırada ortalardaydım 4 gibi çıktım. Daha erken çıkanlarda vardı o da şansa artık.
-
@pehlivan113 verdiğin bilgiler için teşekkürler. Erkek adaylarda sakal durumu nedir acaba sizin girdiğiniz gün ve bu yaptığımız sunum oradaki insan kaynaklarına mı sadece yoksa bulunduğumuz gruba da mı yapıyoruz şimdiden teşekkürler.
-
@pehlivan113 hocam aklıma gelmişken taze taze sana sorayım gerekli evraklar arasında cv ile ilgili bilgi yer almıyor biz de daha önceki aşamalarda böyle bir belge yüklemedik CV ile ilgili bir durum söz konusumu gelirken getirmek gerekli midir sence ?
-
@sportnik çok aşırıya kaçmadıkça önemli diye düşünüyorum. çünkü sakallı olanlarda vardı.
-
@3xploiter yok istenmiyor sadece istenilen evrakları götürseniz yeterli oluyor.
-
@pehlivan113 hocam teşekkürler peki bu yaptığımız sunumu oradaki insan kaynaklarına mı sadece yoksa bulunduğumuz gruba da mı yapıyoruz
-
@sportnik Sunum sadece insan kaynaklarına yapılıyor.
-
@su3yn1d Grup tartışması nasıl oluyor herkes sıraylamı yoksa isteyen istediği zamanmı konuşuyor. Toplam ne kadar sürüyor grup tartışması
-
@inżynier Sırayla değil istediğin zaman konuşuyorsun . 20 dk sürüyor.
-
@su3yn1d teşekkürler hocam
-
arkadaşlar süreç ne zaman sonuçlanır bilgisi olan yok mu işe başlangıç tarihini geçtim en azından kazananlar ne zaman ilan edilir
-
@amaan Nisanın ilk haftası açıklanırmış
-
mülakat tarihi en son ne zaman arkadaşlar
-
@pehlivan113 hocam bu genel yetenek sınavında ne çıkıyor ne soruluyor öğrenebilirmiym