Halkbank BT Uzman Yardımcısı
-
Söz konusu maaş olunca neden böyle bir sus-pus olayı oluyor ya şuan çalışan yada tanıdığı olan varsa söylesin arkadaşlar insanlar bunlara göre tercihlerini yapacak hayatlarını belirleyecek sonuçta
-
@amaan @demirbilek başka bir yerde bir arkadaş şu şekilde yazmış, oradan aldım: "Maaş konusu da şu şekilde bildiğim kadarıyla ; 4000 civarı maaş var ve çift maaş olay oluyor 3 veya 4 ayda bir, yani aylık 5500 ü geçiyor ama bunlar yaklaşık rakamlar. Tam olarak nedir bilemiyorum. Bir süre uzm yrd olarak çalışıyorsun, daha sonra uzmanlık sınavına giriyorsun. Uzmanlık maaşları da bunlardan 1500 - 2000fazladır diye tahmin ediyorum."
-
@pehlivan113 evet bende gördüm ama çok ucu açık yani bildiğim kadarıyla demiş nereden biliyorsun banka personeli misin arkadaşın mi çalışıyor iç güdüsel mi saklıyorsun.Şu aşamada net bilgiler gerekli sonuçta mülakata giricez bir adım sonrası hayatımızı şekillendiricek.Baska seçenekler varken artıları eksileri önümüze koymamiz lazim
-
mülakat tarihi ne zaman, bilen var mı?
-
@gssborclusu bende bunu merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi acaba?
-
mülakat tarihleri açıklanmış. tüm gün sürecek diyor. mülakat tek bir sözlü aşama mı acaba?
-
@gssborclusu birebir mülakat o şekilde olur bence sözlü.
-
herkesin 2 mart mı
-
@pehlivan113 1 mart benim
-
@pehlivan113 6 mart benimki
-
Mülakatım 6 mart. 5 mart akşamı otele giriş yapabiliyor muyum konaklayabiliyor muyum bilgisi olan yazabilir mi?
-
otelle bizim bir alakamız olduğunu sanmıyorum benim de 11 mart
-
Benimde 6 mart .Otelde konaklama olsa yazarlardı bencede .
-
Merhaba arkadaşlar benimki de 25 Şubat gözüküyor. Benim kayıt işlemimi kardeşim yaptı da ayrınlarını hatırlamıyor bu kayıt aşamasında hangi pozisyona girmek istediğinizi siz seçtiniz mi? iş analisti, bilgi güvenliği, yazılım geliştirme uzmanı gibi 7 tane alan var ilanda siz hangisine girmek niyetindesiniz? Birde gene kayıt olurken cv yükleme işlemi oldu mu mülakatta cv'de istememişler?
-
@gover54 ilginc hocam:))
-
@gover54 Kayıt aşamasında pozisyon seçme gibi bir durum yoktu ve CV yükleme de yoktu
-
Enteresan siz hangi pozisyonu düşünüyorsunuz hocam 25'inde gidecek var mı? Mülakattan sonra buraya yazarım okursanız bu arada daha önce giren yok heralde
-
@gover54 yazarsan herkes için iyi olur hocam senin ki bayağı erkenmiş ben mart 11 de gireceğim
-
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun benim 2 mart. Çıktıktan sonra bilgi veririm gireceklere.
-
alınacak kişi sayısı kaç oldu acaba hala 50 olduğunu sanmıyorum.