Halkbank BT Uzman Yardımcısı
-
@pehlivan113 Halkbankın sıtesınde sınav sonucları kısmında bu yazıyor
Halk Bankası Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. 60 puan ve üzeri alan adaylar başarılı sayılmıştır. Başarılı sayılan, ilk 200 aday Banka tarafından mülakata çağrılacaktır -
@pehlivan113 Hakkınızda hayırlısı olsun.İnşallah daha ıyı yerlerı kazanırsınız
-
@ats 266 aday yazıyor sanırım tekrar güncellediler.
-
266 adaya çıkardılar arkadaşlar sanırım 60 üzeri olan herkesi çağırıyorlar ama kaç kişi istihdam edilecek o konuda bilgi yok galiba şuan
-
Sayıyı 266 'ya çıkardılar. Eğer alınacak personel sayısını 50 'de sabit tutacaklarsa 5 katı adaydan fazla kişi mülakata çağırılıyor ve bu da çok fazla kişi demek. Başta sayı 150 'ydi ve hâlâ da ilgili ilan metnini içeren PDF 'te 150 olarak gözüküyor. İlk 150 'de yer alan arkadaşlar için (alınacak personel sayısı artırılmadığı sürece) mülakat sayısına 116 aday daha eklenerek işleri zorlaşmış olmadı mı.
Bu arada hali hazırda Halkbank'ta BT Uzman Yardımcısı olan arkadaşlardan rica ediyorum,-
Yaptığınız işlerden
-
Sosyal ve yan haklarınızdan
-
Maaş ve memnuniyet düzeyinizden
-
Mülakat içeriği ve sürecinden
aday arkadaşlara bahseder misiniz ? Teşekkürler şimdiden
-
-
Mulakata kalan arkadaslar, sizlerden bir ricam olack. Forumda da benim gibi bircok kisi banka ilani bekliyor.bu yıl genel bir alım(servis gor. uzman,mufetts vs.) olup olmayacagıni mulakata gittiginzde ordaki insan kaynakları personellerine sorabilir misiniz acaba? Çok makbule geçer. Şimdiden teşekkurler. Hayirli geceler.
-
@ats hocam valla sevinelim mi üzülelim mi bilemedim. hayırlısı diyorum.
-
alım 50 den fazla olacakmış. onun dışında 266 adayın hepsi çağrılmayabilirmiş. yani misal 60 kişi alınacak ve ilk 150den bu kontenjan dolarsa geri kalanı çağırılmayacakmış. bir nevi 150den sonrası yedek gibi düşünülebilir. mülakata sıralama dikkate alınarak çağırcaklarmış. herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Bu banka da yedek kavramı işlemiyor ama umarım öyle bir durum olmaz
-
@ücüncütekil Nasil yani hocam?
-
@ultrasfelicita eğer dediğiniz gibi olursa 150 ve fazlası yedek olarak düşünülürse onların pek şansı olmaz çok fazla yaptı bunu banka yani yedek olarak ayırırsa almıyor sonradan.
Ama sizin durum farklı ben sanmıyorum yedek falan olacağını, belli ki kontejyanı arttırmışlar o yüzden fazla kişi çağrılmış .. umarım kontejyan meselesidir yani yedek falan lafı olayın içine girmez inşallah
-
@pehlivan113 Bu bilgileri nerden öğrendiniz?
-
@pehlivan113 bunları neye göre söyledin şuan tam olarak ?
-
@pehlivan113 Sizın adınıza cok sevındım once kazandınız deyıpte sonra olmadı demek cok uzucuydu .Yedek konusuna gelınce sanmıyorum yedek ıcın 150 den sonrasını dusunduklerını yedegı 150 kısi ıcınden almak daha mantıklı olurdu .Dun bahsettıgım gıbı 50 kısıden fazla alacaklardır.
-
@ats kardeşim sağol Allah razı olsun düşüncelerin umut veriyor bize önce kazandırıp sonra kaybettirip şimdide kesin olarak kazandığımızı söylüyorlar umalımda dediğin gibi olsun öyle de olmalı basit bir kurum değil sonuçta burası.
-
@ccnaccna @3xploiter direkt ilk ağızdan duymadım bir arkadaşım söyledi, o da halkbankasında çalışan birinden bu şekilde bilgi almış. tabi ki net değil. nedir ne değildir mülakata çağırmaya başladıklarında öğreneceğiz.
-
@ats iyi temennileriniz için sağolun hocam
-
@pehlivan113 aman hocam sende benimle aynı durumdasın tam sevindik derken net birşey olmadan üzme bizi mülakatlar hakkında ve tarihi hakkında bilgi almaya çalışalım şuan bankanın açıklamasına göre orada olacağımızı varsayarak
-
Arkadaşlar merhaba bende halkbank bt uzm yrd için mülakata kaldım sıralamam 90 larda . Bu kadro için bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi acaba ? Maaş nedir net olarak çalışma şartı nedir rahat mıdır .Bir kamu kurumunda da mülakata çağrıldım uzm yrd için hangisi iyi olur artıları eksileri nedir .Şimdiden herkese teşekkürler.
-
maaş konusuunda bilgisi olan varsa yazabilir mi üç aşağı 5 yukarı.. teşekkürler.