Halkbank BT Uzman Yardımcısı
-
@3xploiter ben de kontenjanin artırıldığını düşünüyorum 100 kişi alirlar herhalde:)
-
@gover54 dostum mulakattan sonra bilgi verebilir misin seni çok gerdiler mi grup mülakatı rahat miydi vs. gibi?
-
Herkese selamlar, acaba mülakata girip çıkanlar bilgi verebilir mi? Süreç nasıl işliyor, değerlendirme ve sınav içerikleri neler, mülakatta neler soruluyor ve neye dikkat etmemiz lazım gibi? şimdiden teşekkürler.
-
@gover54 Merhaba mülakat tecrübenizi paylaşır mısınız bizimle .Diğer arkadaşlar da bu konuda bilgilendirebilirse çok güzel olur 25 şubatta başlamıştı mülakatlar
-
İki aşamalı oldu. Öğleden önce ilk önce iq testine benzer kısa bir şey çözdürdüler ardından kişilik envanter testi uyguladılar bundan sonra 3-4 sayfalık döküman verip oturduğunuz 10 kişiyle beraber tartışıp senaryoya göre bi sözcü seçip verilen kararların aktarılması istendi ardından da gene 3-4 sayfalık başka bir senaryo verdiler ve herkese 10 dakika hazırlanmasını söyleyip sırayla 7 dakika sunum+3 dakika soru cevap şeklinde sunum yapılması istendi. Öğleden sonra da yöneticilerin olduğu 5 kişilik kurulla mülakata aldılar mülakat sohbet havasındaydı
-
@gover54 Dostum sağolasın, bu senaryo dediğin içinden çıkılması zor bir şey degildir inşallah:)
-
@gover54 kardeşim senaryolar ve sunum hakkında biraz daha açık bilgi vermen mümkün mü acaba bu konuda dikkatini çeken noktalar nelerdi?
-
@gover54 Hakkınızda hayırlısı olsun.. yeteri kadar bılgı vermıssınız fazla bılgı vermezsenız sevınırım hafataya mulakatım var sız nasıl tecrube ettiysenız bızde oyle edelım
-
@ats Hocam ciddi misiniz? :)))
-
@ultrasfelicita evet arakadasım ciddi bu konuda.Bu hesap benİm iibf mezunuyum arakadas sınavı kazanınca takıp et burdan demıstım artık gırmeyecek o yuzden cevap vermek ıstedım.Başarılar hepınıze
-
Selamlar. Mülakata bugün girdim. Süreç arkadaşın anlattığı gibi çok kompleks bir şey değil. Konular her gün değişiyor mu bilmiyorum o yüzden daha fazla detay vermek doğru olmayabilir. Birebir mülakatta da herkese kendi anlattıkları üzerinden soru soruluyor mülakatı siz yönlendiriyosunuz gibi. Başarılar herkese
-
neden bu kadar kaçınıyorsunuz anlaşılır gibi değil
-
@3xploiter kaçınmak değil hocam mülakata girip senaryoları okuduğunuzda siz de anlarsınız ne demek istediğimi. Başarılar tekrar
-
@bne şuan tam bir belirsizlik oluşturdun bunu neyi kasdederek söyledin mesela çok mu zordu yoksa normal birşey mi mesela aynısının çıkma ihtimaline karşın mı söylemiyorsun bunu anlayabilirim gerçekten.
-
@3xploiter zor değildi sadece bir olay veriliyor ve bunu analiz ederek çözümlemeniz isteniyor. Çözümleme dediğim de diğer arkadaşlarla tartışma karşılıklı fikir alış verişi. Sunumda da fikir alış verişi değil de kendin sadece fikirlerini söylüyorsun. Net bir doğru cevabı olan şeyler değil. Zaten orada bilgilendirmede de söylüyorlar kendini ifade etme vs şeylere bakıyorlarmış. Evet aynı şey olma ihtimaline karşı söylemedim.
-
@3xploiter belirsizlik için kusura bakmayın gerçekten sadece yardımcı olmaya çalışıyorum bu tarz sınav ve mülakatlarda paylaşım yapan pek yok malesef bizim bölümlerde. Yazdığım şeyleri orda bilgilendirme kısmında söylüyorlar zaten mülakatlardan önce. O yüzden gergin veya belirsiz bir ortam olmuyor. Sabah da öğleden sonra da güler yüzlü anlayışlı insanlardı.
-
@bne kardeşim sağol gerçekten iyi niyetin için de son bir şey olsun o zaman zaten pek etkileyecek birşey değil o yüzden cevaplayacağını umuyorum sadece meraktan sunum olayı tek yaptığımız nasıl oluyor yani orada bilgisayardan pp falan hazırlamıyoruz değil mi ?
-
@3xploiter yok sadece verilen olayı okuyup düşüncelerinizi anlatıyorsunuz
-
@bne Merhaba benim kılık kıyafetle ilgili bi sorum olcaktı mülakata gelenler ve siz nasl giyindiniz, saç sakal durumu falan neydi ben sakallarım uzunda kesmeyi düşünüyorum zaten ama giyim konusunda pek iyi değilim yardım bekliyorum teşekkürler.
-
@inżynier takım elbise giyen de vardı kot pantolon gömlek de. Aynı şekilde sakal konusunda da sakalı olan da vardı. Ben de ceket giymiştim.