Halkbank BT Uzman Yardımcısı
-
Nasıl geçti sınav?
-
Arkadaşlar sınav sonucu bugün açıklanmayacak mıydı?
-
@merkil dün akşam 6sından sonra diye değiştirdiler, şimdi de 7sinden sonra yapmışlar.
-
8 ine doğru gidiyor :))
-
Hayır kaldırın bari tarihi de millet beklemesin.iyice sinan cetinin paravanina döndü :))
-
@gssborclusu evet hocam öyleymiş.. üniversite topu bankaya atmış bekleyeceğiz artık
hepimiz için hayırlısı olsun -
@ultrasfelicita, içinde söyledi: Halkbank BT Uzman Yardımcısı
Hayır kaldırın bari tarihi de millet beklemesin.iyice sinan cetinin paravanina döndü :))
gerçekten öyle. günde 10 kere girip bakıyorum. rüyama girdi geçen gece, açıklanmış diyorlar. malum oldu rüyamda heralde diye uyku sersemi girdim baktım, yok açıklanmamış
-
11 bekleniyor
-
15 oldu gelişme var.
-
arkadaşlar sınav sonuçları açıklandı. fakat benim sıralama ilk 150 değil ama puanım 60 üzeri ve mülakata girmeye hak kazandınız yazıyor. bankanın alım metninde 60 ın üstünde ilk 150 kişi yazıyor. Bu durumla ilgili bilgisi olan var mı? yada sizde durum nasıl?
-
@pehlivan113 Evet puan sıralaması yapılıyor ılk 150 kısı cagrılcak .Diyelım sız 160. oldunuz ama puanınız 150.adayla aynı oldugundan sızıde mulakata cagırmak zorundalar. Hayırlı olsun...
Mulakat ıcın burdan tavsıyelerınızı beklıyorum deneyımlı arkadaslar yazarsanız sevınırım. -
@ats hocam ama benim puan 61 sıralama 250 ve bende mulakata hak kazandınız yaziyor. Simdi son 100 kisinin puani 61 mi? Bence değil. Ya alım şartlarında değişiklik yapıldı direkt 60 in üzeri mulakata katilabilsin şeklinde, ya da sınav açıklama ekraninda bir hata var.
-
Hocam yeterli gordukleri taktirde daha fazla kisiyi alabilirler diye dusunuyorum.Mulakata kaldiysaniz demekki sizi de degerlendiricekler.Hayirli olsun.
-
@pehlivan113 Haklısınız 100 kişi cok ve sızden sonrada kac kışı var kım bılır halkbankta calışan arkadasa ulaştım ıhtıyac var 50 kısıden fazla alabılırler dedı banka degısıklık yapmış olabılır dedıgınız gıbı zaten ılk ılana cıktıgında 30 kışılıktı sonra 50 kışı oldu tahmınım 100 kişi ve uzeri gıbi.
-
@ats bakalım bekleyip göreceğiz o zaman hakkımızda hayırlısı olsun. Verdiğiniz cevaplar içinde sizlere teşekkür ederim. bir gelişme olursa yine buradan bilgi paylaşımına devam ederim.
-
Arkadaşlar benim sonuç belgemde de "MÜLAKATA GİRMEYE HAK KAZANDINIZ" yazıyor ama genel sıralamam 256 ancak ilk 150 kişi çağırılacaktı mülakat için YTÜ ile banka arasında mı bir anlaşmazlık var bilgisi olan birisi var ise bilgilendirsin lütfen sevinelim mi üzülelimmi kararsız kaldık.
-
@3xploiter benimde aynı durum işte yukarıda @ats yazmış daha fazla çağrılan olabilir şeklinde tabi yine de net bilgi gerekiyor. ben bu durumla alakalı mail attım. yarın da bankayı arayacağım net bilgi alabilirsem paylaşırım buradan. Sizlerde bilgi almak isterseniz. Bankanın iletişim bilgileri:
kariyer@halkbank.com.tr
0216 503 5171
0216 503 5172
0216 503 5173
0216 503 5176 -
merhaba genel sıralamam 11 yazıyor.. mülakatlar ne zaman olacak acaba _?
-
Merhaba, mülakata katılmaya ben de hak kazandım ancak bu poziyonun maaşı ne civardadır, hakları nelerdir? Bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?
-
@3xploiter sınav açıklama ekranında "Halk Bankası Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. 60 puan ve üzeri alan adaylar başarılı sayılmıştır. Başarılı sayılan, ilk 200 aday Banka tarafından mülakata çağrılacaktır." şeklinde ibare eklemişler yani ilk 200 çağrılacakmış. Maalesef bize sıra gelmeyecek.