RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@generationnn ya ben alanınızı hukuk sandım bi an, hukukçular için dedim genel idare hukuku bilgisini ama iibflilere de sormayacaklar diyemem. 6112de kurumun gelirlerine yönelik olan kısımlara bakabilir iibfli arkadaşlar. Mühendisler için yorum yok
-
@10711453 ben de öyle düşünmüştüm ama işi şansa bırakmamak lazım sınav gününe kadar ne bulursam çalışıcam artık ama mali yön daha ağır basıyor tabi
-
@luminous rica ederim arkadaşlar bir de mülakatın sonunda sosyal medya adreslerinizi istiyorlar ona da hazırlıklı olun
-
@norules sosyal medya kullanmıyorum acaba ne diyecekler peki kendinizi tanıtmanızı istediler mi yoksa mülakat sadece sorulardan mı ibaretti hocam?
-
@norules Eskiden kendileri sormadan araştırırlardı. Şimdi bunu bile bizden mi bekliyorlar?
-
@norules bunun için de teşekkür ediyorum
-
@generationnn kendinizi tanıtmanızı istiyorlar ve sizle ilgili her şeyi soruyorlar
-
@norules çok teşekkür ederim bu bilgiler için hepimiz için hayırlısı olsun.
-
@bluephantom söyleyip söylemeyeceğinize göre bi analiz yapıyor olabilirler, kullandığı hâlde kullanmıyorum diyenleri tespit etmek için
-
PTT bekliyorum ama sırf radyoyu çok sevdiğim için çok istiyorum bu kurumu. Radyo gibi dünyayı internetten sonra en çok değiştiren ve ufuk açan birşey üzerine çalışmak hayalim. Radyo yeniden canlansa ve arkası yarın programları tekrar başlasa.
-
-
Sosyal medya hesabi olmasi veya olmamasi herhangi bir avantaj getirir mi sizce?
-
@bluephantom gittiğiniz dershaneler okullar ailenizdekilerin çalıştığı yerler yurtta kalıp kalmadığınız ilgi alanlarınız sosyal aktiviteleriniz vs hocam
-
@norules Hmm kapsamlıymış. Bu soruları daha önce sadece Borsa İstanbul'da sormuşlardı.
-
Rtük mülakatları bitişten itibaren 1 hafta sonra açıklıyor değil mi?
-
Nihai başarı listesi, sözlü sınavın bitimini takip eden yedi gün içerisinde Üst Kurulun
resmi internet sayfasında (www.rtuk.gov.tr) ve Üst Kurul ilan panolarında ilan edilecek olup,
ayrıca sınav sonucu kazanan adaylara ilan tarihinden itibaren on gün içinde yazılı olarak
bildirilecektir -
Arkadaşlar mülakatlar nasıl gidiyor
-
evet arkadaşlar mülakat konusunda tavsiyeleriniz neler olur? ortalama kaçar dakika sürüyor?
-
Mülakata giderken yanımızda bir şey götürüyor muyuz arkadaşlar ?
-
@akademili Hayır, bir şey götürmüyorsunuz.