RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@jcb913 anladım hocam birkaç ay çok fazla ya sanki gvs yapıyorlar
-
@norules öyle soylediler. Artık süreç hızlanır mı böyle mi devam eder bilmiyorum. Sadece öğrendiğim şeyi paylaşmak istedim.
-
@brzezinski evet hocam. ondan eminiz artık.
-
Saçma sapan bekletiyolar insanları. Kazananlari ve yedekleri açıklasalardı zaten guvenlik soruşturması aşamasında bekleniyordu. En azından kazanıp kazanamadığımızı bilirdik. Bu şekilde belirsizlik yoruyor insanı.
-
Sevgili arkadaşlar ;1,2 aydan bahsediyorsunuz fakat böyle bir şey olması imkansız..Büyük ihtimalle size verilen bilgiyi yanlış yorumladınız.Sonuçların eli kulağında,sakin olup beklemeye devam edelim..
-
@akademili inşallah öyledir ama güvenlik soruşturması yapıldığı bilgisi kessin. Çünkü bir kaç farklı kaynaktan bilgiyi öğrendik. Hal böyle olunca gayet doğal sürecin uzaması. Ki geçmiş yıllara göre sonucun açıklanması zaten bayağı uzadı. Yine de bekleyip göreceğiz.
-
Rtük gibi yedek liste de ilan eden kurumların birkaç kişinin gvssi gelmedi diye bekletmesi pek mantıklı değil sanki. Çünkü zaten kesin listedeki birinin gvssi temiz çıkmazsa ataması yapılmaz sıra yedeğe geçer. Ben mi yanlış biliyorum?
-
1 2 ay daha uzaması demek bircok arkadasin gelen firsatlari da burasi olur belki diye tepmesi demektir yani arkadaslar gercekten cok yorucu bir surecmis beklemek, insallah bir an once aciklanir yoksa 1 2 ay daha olmasi kulaga korkunc geliyor ve hatta kulaklarimi kapatmak istiyorum böyle bir seye
-
En hayırlısı neyse o olsun inşallah.
-
@jcb913 hocam zaten her kurum ön soruşturma yapıyor ki
-
@blumpyfyne önümüzdeki hafta büyük ihtimalle açıklanacakmış hocam 1-2 ay gibi bir durum yok...
-
@brzezinski hocam Rtük de yapılan ön soruşturma değil tam anlamıyla bir güvenlik soruşturması anladığım kadarıyla, mülakata çağırılmadan belirlenen 240 kişinin soruşturmaları başlamıştı.
-
@mert06 hocam bu hafta olmaz yani umudu keselim mi
-
@mert06 haftaya açıklanacağını rtük ik dan mı duydunuz hocam?
-
@brzezinski bu hafta da yetişirse olabilir dedi konuştuğum görevli. Ama haftaya daha yüksek ihtimal.
-
@mert06 inşallah. Ne zaman konustunuz? Güvenlik soruşturması ile ilgili birşey söylediler mi
-
@mert06 çok sevindim umarım öyle olur. Teşekkür ederiz
-
@jcb913 bugün konuştum hocam
-
Bu hafta gecti gibi artik haftaya daha muhtemel o zaman insallah
-
@mert06 umarım dedikleri gibi çıkar. Verdikleri farklı bilgilerden hangisi doğru bekleyip görmekten başka caremiz yok