RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@norules Ben hala beklemekte fayda var diyorum.İlla mesai saatleri içerisinde olmak zorunda değil.Bekleyelim.
-
Arkadaşlar merhaba sanırım yönetmelikte 7 iş günü diye geçiyor ( bakmadım sadece tahminim ) , değiştirilen ilana göre 29 Mart son mülakat günü idi yani haftaya salıya ( 9 nisan) kadar süreleri var demektir .O yüzden acele etmeyin .
-
@norules evet ben de çok şaşırdım ama bekleyelim yine de bakalım..
-
@amaan https://kms.kaysis.gov.tr/Home/Goster/40371
Madde 13/2
Keşke baksaydınız 2 dakika -
@vorgheizer dediğim gibi bakmadığımı belirtmiştim zaten ancak bu işin usulü böyledir çoğu kurumda 7 iş günüdür .Sehven yanlış girilmiş olabilir
-
@amaan geçen sene cuma günü açıklanmış hocam 7. Gün yani. Sehven açıklamış olabilirler ama.
-
@vorgheizer 7 gün İÇİNDE diyor arkadaşım tartışma yaratmaya çalışarak bir yere varamazsın.Valla billa 7. Gün açıklayacağız demiyor .Şayet iş günü hesabına göre ise normal 7 gün (5 iş günü) bunun içinde yer alıyor .
-
@amaan Ne diyeyim ki. Haklısın hocam.
-
Merhaba arkadaşlar, bana mülakatta hiç mevzuat sorulmadı, benimle aynı durumda olan başka arkadaş var mı acaba, cevap verirlerse çok sevinirim
-
@nilyan rtük neden kurulmuştur sorusu mevzuat sayılıyorsa bana sadece bu soruldu hocam.
-
Hangi alandan girdiniz acaba ? Bana en az 4 5 soru soruldu
-
@rmazandavulcusu Bu kısmen mevzuat olabilir sanırım hocam. Konuştuğum birkaç arkadaş hiç mevzuat sorulmadığını söylüyor , bana da sorulmadı; bu durumun neyle ilgili olabileceğiyle ilgili tahmin yürütmeye çalışıyorum. Şimdilik bölümlerimizle ilgili bir fark olabileceği ya da bizle ilgili aldıkları ön bilgilerden(gönderdiğimiz özgeçmiş ya da soruşturma vs.. gibi) kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Başka arkadaşlar da yanıtlarsa doğru bir kanıya varabiliriz.
-
@kara Psikoloji hocam sizin alanınız ne idi?
-
Benim en çok merak ettiğim şey neden 7 gün içinde açıklamadıkları. Geçen sene buna itibar edilmiş perşembe günü açıklanmış, bu yıl neden böyle olmadı acaba
-
@nilyan Maliye alanından girdim , sanırım bölümlerle baglantısı var benim alanımdan girenler diger arkadaslara da soruldugunu biliyorum çünkü
-
Kuruma ulaşamadım ulaşan olursa yazabilir mi?
-
@norules Merhaba bende sabah erken saatlerde aramıştım , ulaşamadım ; 0312 297 50 00 ara ara sizlerde ararsanız bir baskı oluşabilir arkadaşlar ayrıca ; rtuk@hs01.kep.tr adresine de sizde mail atarsanız daha çok kişiyi ciddiye alıp sonuçların yayınlanma süreci hızlanabilir.
-
@amaan 03122975328 e yönlendiriyor o numara
-
0312 297 5328 ı arayın arkadaşlar.Ben aradım ;"Baya arayan var,değerlendirme devam ediyor,net bir şey soyleyemiyorum ,bugün açıklanmaz derim 2 saat sonra açıklanır o yüzden belli olmaz" dendi..Aramanın işe yarayacağını düşünüyorum.
-
En geç pazartesi açıklanacak demişlerdi.bugün açıklanır diye düşünüyordum