RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
-
@bluephantom ha ben de sorunun cevabını içeren daha eski bi sayfa var sandım tamamdır
-
@milagros vekalet ücreti doluyo dolmasına ama uzman yardımcılığı devam ederken ek görev olarak avukatlık yapanlara vekalet ücreti verilmiyormuş. Aylık 100-200 bi fark ücret alıyolarmış. Unvan değişikliği için sınav açılabiliyo. Ama uzman yardımcılığından avukatlığa geçince de normal maaş düşüyor.
-
@10711453 Ek görev yapsa bile uzman yardımcılarına ek ücret verilmemesi düzenlemesi çok saçma umarım ilerde kalkar. Cevap için çok teşekkür ederim
-
Evet tahminleri alalım,hangi gün açıklanır sizce ?
-
@nur321 ben perşembe diyorum
-
@norules +1
-
@nur321 ben cuma mübarek gündür diyorum
-
haftasonu açıklanma durumu oluyor mu acaba arkadaşlar ?
-
@milagros Hahaha. Ben de bu hafta açıklanmaz diyorum.
-
@bluephantom ama cuma 7.gün oluyo. Yani son gün
-
@nur321 olmuyor
-
@milagros, içinde söyledi: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
@bluephantom ama cuma 7.gün oluyo. Yani son gün
“Nihai başarı listesi, sözlü sınavın bitimini takip eden yedi gün içerisinde Üst Kurulun resmi internet sayfasında (www.rtuk.gov.tr) ve Üst Kurul ilan panolarında ilan edilecek olup...”
-
@milagros Mülakatın bitiş süresi 29'unda başlıyor hocam. Yani en son mülakatların olduğu tarih. Dolayısıyla bu hafta gelmeyebilir. Siz hangi tarihi baz aldınız?
-
Ben de o tarihi baz aldım. 7 iş günü demiyor ki 7 gün diyor
-
-
Ben de cuma açıklanacak diye düşünüyorum. Umarım diğer haftaya kalmaz.
-
@milagros Eyvallah hocam. Dikkatimden kaçmış.
-
Arkadaşlar sık sık ararsak belki bu hafta aciklanir
-
@blumpyfyne Hahaha. Hocam bu şekilde davranıp ilan tarihini öne çektirten olmamıştır. Zaten 7 gün içinde deniyor yönetmelikte. Birkaç gün dişinizi sıkın. RTÜK'ü sevmem ama bu yönüyle takdir etmek gerek.