RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@norules ilanda mülakatların bitiminden itibaren 7 gün içinde açıklanacağı yazıyordu. Geçen yıl da 6.gün açıklanmış. Yani haftaya açıklanır diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar sadece mevzuat mı soruyorlar..Alan sormuyorlar mı ? Bir de mevzuatta ayrıntıya giriyorlar mı ? Ben okudum ama öyle ayrıntılı ezberlemedim.
-
@nur321 Hocam alan sorulmuyor. Zaten alan sorabilecek kapasitede insanlar yok karşınızda. Sadece mevzuat ve yönetmelik. O da şanslı olanlara. Bana mesela hiçbir şey sormadılar mesela. Yani zannettiğinizden bambaşka da olabilir. Yine de mutlaka mevzuat ve yönetmeliğe çalışın derim.
-
@bluephantom hocam bölüm mühendislik mi
-
@luminous İktisat hocam.
-
Sadece kimlikle gitmek yeterli oluyor değil mi ? Bir de metro kullanarak nasıl gidebilirim ?
-
@nur321 kizilaydan cay yolu metrosuna binin. Bilkent durağında inin. Ordan taksiyle 3 dk
-
@nur321 Kimlik yeterli. Metrodan aşti yapin ardından Bilkent yazılı dolmuşa binin. Tam önünde bırakıyor.
-
yeni bir gelişme yok mu bugün mülakatlardan dostlar? Özellikle mühendislerden tüyo bekliyoruz.
-
@nasibinikolla malesef mühendislerden kimse yazmıyor
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturmalarının hangi aşamada olduğunu nereden ve nasıl öğrenebilirim.Ek olarak benim ikamet ettiğim bölge Jandarma bölgesi, sizce benim sorusturmaları jandarma mı yapar emniyet mi ?
-
@akademili genellikle jandarma yapıyor hocam. Hatta direk muhtara soruyorlar, sizin haberiniz bile olmuyor. Ben de aynı durumda kalmıştım, muhtar sonradan söyledi seni sordular diye.
-
@rmazandavulcusu teşekkür ediyorum hocam.
-
@akademili Emniyetten arayıp sorabiliyorsunuz hocam.
-
@bluephantom Arıyorum lakin açan yok hocam .Hiç olmadı emniyete gideceğim süreci hızlandırmak adına.
-
Ben dün mülakata girmeden evvel kayıtlarımızı kabul eden insan kaynakları personeli ile konuşmuştum. O sonuçların bir hafta içinde açıklanıp mayıs başı gibi işbaşı yapılacağını söylemişti. Güvenlik soruşturmaları şu an bile devam ediyormuş. O yüzden bekleme süresi kısa olacak, 1 ay gibi bir süre içinde kazananlar çalışmaya başlayacakmış. Bilginize arkadaşlar...
-
Arkadaşlar aklıma bir soru takıldı. RTÜK’te hukuk uzman yardımcıları avukatlık ruhsatı varsa avukatlık da yapabiliyormuş ya; peki yıllık 20bin küsür vekalet ücreti alıyorlar mı kurum avukatlarında olduğu gibi. Sorum saçma ise kusuruma bakmayın kurum avukatlığı, vekalet ücreti vs hakkında pek bir bilgim yok
-
@milagros Hocam sorunuzun cevabı ''Hukukçular için başlanacak en iyi kurum neresidir'' topiğinde olabilir. Sizin sorduğunuz sorunun benzeri vardı sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam KPSS A bölümünde olması lazım
-
@bluephantom öyle mi hemen bakayım çok teşekkürler
-
@milagros, içinde söyledi: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
@bluephantom öyle mi hemen bakayım çok teşekkürler
Bulamadım