RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@akademili hayır hocam. haber bekleyin denildi sadece.
-
@nasibinikolla Bazı arkadaşlara verilmiş fakat bana da verilmedi.O yüzen bir sorayım dedim.Teşekkürler.
-
@akademili çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum hocam. Mühimse arar öğreniriz.
-
Arkadaşlar burayı kazanıpta aynı zamanda ilgöç uzman yardımcılığıni kazanan var mı acaba?
-
Arkadaşlar bugün evrakları teslim için son gündü. Bundan sonra süreç nasıl işler işe başlama durumumuz nasıl olur bilgisi olan var mı acaba?
-
@tractacus Kurumda yer kalmadığı için bazı daire başkanlıklarının ramazan bayramından sonra ek binaya taşınacağı konuşuluyor. (tobb binası). Bu sebeple taşınma işlemleri tamamlanmadan yeni uzman yardımcılarının çağrılmayacağı söylentisi mevcut. tahmini çağrılma zamanı haziranın ortası deniliyor.
-
@gafaatan teşekkürler hocam bilgilendirdiğin için. Bu durumda bayramdan sonraki haftaya falan tekabül ediyor bizim başlangıç. Zamanlama olarak da iyi olmuş bence.
-
Merhaba arkadaşlar süreç hakkında yenilerde bir bilgi veya duyum alan oldu mu?
-
Ben bir kaç gün önce sordum bayramdan sonra göreve başlanacak dendi fakat burası neden bu kadar sessiz onu anlamıyorum:) Acaba kazanan arkadaşlar başka bir mecrada konuşuyor da biz mi konunun dışında kaldık:) Neyse arkadaşlar kazananlar bir ses verirse ne yapacağız ne edeceğiz gibi konularda fikir alışverişi yapabiliriz.
-
Arkadaslar forumdan iletisime gecmek sknti oluyor takip ettigm kadariyla. Ayrica az bi sure kalmasina ragmen heyecan duzeyi cok az bi whatsapp grubu kurdum daha saglikli daha hizli iletisim saglamak ve tanisabilmek amaciyla. Suraya birakiyorum. Katilirsaniz beklerim. Iyi gunler
Yönetici notu: Hocam ne yazık ki whatsapp paylaşımı da forum kuralları gereği sıkıntı oluyor. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
-
RTÜK'ten bayram hediyesi 40 küsur uzman sürgün yemiş. Yeni uzmanları neden aldıkları belli olmuş!
-
@bluephantom ben de kurum yeni alıma çıkacak diye sevinmiştim ki cümlenin hepsini okudum. Acaba yeni alim olacak mi bilginiz var mi
-
Yeni alım olacağını sanmıyorum zira mevcut alım zaten bu insanları sürmek içindi. Bir taraftan yeni girenlere de akıllı olun deniyor. Yani 657'ye tabiyim diye sevinmesin kimse!
-
Mevcut alimin insanlari surmek icin oldugunu düşünmüyorum. Cunku bu alimi bu sene ilk defa yapmadi rtuk. Bildigim kadariyla gectigimiz senelerde de ayni bu sekilde ayni ilanla uzman yardimcilari aldi. Ama o senelerde de bu seneki gibi surgun durumu oldu mu bilmiyorum tabi ki.
-
@bluephantom sürgün olup da kurumdan dışarı gönderilmesi gibi bir durum söz konusu değil, kurum içinde farklı bir dairede görevlendirilme söz konusu. Çalışan emek veren kimseye bir şey olmaz biiznillah.
-
@10711453 Başka yer derken kuruma ilk giren en tecrübeli insanlar etkisiz yerlere çekilip itibarsızlaştırılmış!
-
Ne zaman başlanacağı ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar??
-
Sonuclar aciklandiktan bir hafta sonra aramistim, bana da tahminen 1 ayi bulur ama kesin bir sey degil demislerdi
-
Haziranın sonlarında başlarız muhtemelen. Bu arada Ankara dışından gelecelere kalacak yer önerilerileri olan var mı? (semt/yurt/stüdyo daire) Tavsiyede bulunursanız benim gibi hala yer ayarlamamış arkadaşlar için faydalı olur:)
-
@nilyan Evet iyi olur bu konuda tavsiyesi olan varsa. Biz bi wp grubu olusturduk uzm.yrd. icin. Buraya atamiyorum ama ozel msj atan olursa katilim kodunu gonderebilirim.