RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@akademili katılıyorum bakan açıklama yaptı bir de biz neden yapmayalım ki
-
Ortak bir mesaj ve ortak etiket kullanalım o halde. Çoğu kurumda üst düzey yöneticilerin hesapları PR ajansları ve asistanlar tarafından yönetilir umarım Kurul Başkanımız hesaplarına arada sırada göz atıyordur
-
ortak mesaj en ideali kesinlikle
-
@yahak başkanın instagram hesabı aktif olarak kullanılıyor oraya da bakabilirsiniz bu arada
-
Ortak bir mesaj oluşturulsun da yazalım arkadaşlar.. Twitter da #Rtük ibaresi ile birkaç arkadaş yazmış biz de yazalım.
-
@ebekirsahin Saygıdeğer başkanım, uzman yardımcılığı mülakat sonuçlarını merakla bekliyoruz.Önce ki yıllarda 1 haftada açıklanan sonuçlar bu yıl neredeyse 1 aya yaklaştı ve açıklanmadı.Sürecin hızlandırılması için desteklerinizi bekliyoruz.Teşekkürler.. #Rtük
Bir arkadaşımız böyle yazmış gayet de iyi hepimiz bunu atsak? -
Arkadaslar twitterda paylasan cok cok az arkadas var bence isleri cabuklastirmak adina herkes paylasmali gerçekten etkili olacagini dusunuyorum ben de.
-
@bluephantom hocam bu bilgiyi kim verdi size. Bildiğim kadarıyla kazananlar belli olmauana kadar soruşturma yapılmıyor. Cok mantıklı değil aslında zaten.
-
@jcb913 İk hocam. Bu süreç bu yıl başlamış daha önce yokmuş.
-
@bluephantom tesekkur ederim. Dogrudur hocam. O zaman süreç daha da uzar. Güvenlik soruşturması uzun sürüyor çünkü.
-
Ben ik yı aramıştım o da aciklandiktan sonra aylarca beklemektense boylesinin daha iyi oldugunu soylemisti ben bir turlu katilamiyorum buna..
-
Ortak bit tt etrafinda başkana twitterda sesimizi duyuralim
-
Bugün topluca yazsak mı?
-
Evet artık biseyler yapmaliyiz
-
@jcb913 Hocam o herkes için değil; benim gibi şanssızlarınki genelde uzuyor. Aradığımda gelmeyen 2-3 kişi var denmişti. Muhtemelen o 2-3 kişiden birisi de benim. Zira benim PTT uzman yardımcılığı için gvsem de henüz kuruma gelmedi. RTÜK ondan sonra başladığı için bu daha da sürer gibi. Hatta tam tutmasa da gvsmin PTT gelmesinden RTÜK açıklanma tarihini tahmin edebiliriz XD. @blumpyfyne Hocam ben PTT topiğinde aynı anda başlanmalı dediğimde art niyetli ilan edilmiştim. Şu anda pek çoğu işbaşı yapsa da benim gibi şanssızlar halen bekliyorlar.
-
En azindan asagi yukari bir sure verselerdi bize biz de ona gore beklerdik simdi belki de birçok kisi aciklanmasini beklerken baska firsatlari kacirdi, umarsizca bekliyoruz hala hicbir sey net degil
-
Yine diyorum yine bu işin hızlanmasının yolu başkana ulaşmaktan geçer.Gelin cesaret edin de,kollektif bir hareket ile twitter dan yazalım..
-
@akademili ben varim
-
@bluephantom ptt uzman yardımıcligi aciklanmadan güvenlik soruşturması mi yapiyor. Şuan ki RTÜK te düşündüğümüz durum. Eğer böyleyse kac ay oldu pttnin sinavi olali
-
twitter hesabım yok fakat sırf bu etkinlik için açabilirim. saat belirleyelim aynı anda yazalım. Yoklama yapıyoruz kimler burada ?