İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
-
listedeyiz şükür beklentilerimin 2-3 puan altında kapatmış yalnız enteresan dil de istemiyordu niye böyle oldu ki insan hakları pek ilgi çeken bir alan değil galiba
-
-
@dogacan, içinde söyledi: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
Teşekkürler hocam. İstihdamdaki gibi başvuruları iptal etmemelerinden korkuyordum. Neyse ki dikkate almışlar
-
çok şükür içerdeyiz:) 2 hafta boyunca insan hakları ve kamu yönetimi derslerine kasacağız hadi bakalım
-
arkadaşlar parayı internet bankacılığından yatırıp dekontun çıktısını alsak sonra taratıp sisteme yüklesek kabul edilir mi?
-
Şükürler olsun
-
Kaçla kapattı, puanları göremedim
-
@generalgeneral hukuk 88,23 iibf 87,06
-
@rootofallevil hocam açıklamada kast edilen dekontu taratıp sisteme yüklemek mi?
Hayırlı olsun hocam ayrıca -
@gençişsiz evet hocam onu kastettim size de hayırlı olsun bu arada
-
aa bi dk ya niye dekontun çıktısını alıp taratıyoruz ki mail adresimize yollarız oradan indirip pdf olarak yükleyebiliriz aslında
-
Şimdiden herkese başarılar.Sınav konuları hakkında detaylı bilgisi olan var mı? Kaç soru çıkar? Bu arada kurum mevzuatının kısa olması güzel
-
@rootofallevil hocam ben eski usül vezneden yatırma taraftarıyım:)
-
@rootofallevil Gelmez diye ilanı önemsemedik geliyormuş bu yoklukta gitti bir sınav şimdi yanalım salaklığımızaa
-
Genel yetenek genel kültür hangi konulardan oluşuyor bilginiz var mı? Kpss gibi mi sorarlar güncel bilgi de olur mu?
-
@rootofallevil hocam ben güncel bilgiler olabilir diye düşünüyorum.
Hocam sence diğer düzenlemeler ve uluslararası uygulamalar derken neyi kast ediyorlar? -
@gençişsiz bm insan hakları evrensel beyannamesi ile avrupa insan hakları sözleşmesi ve eki protokolleri
-
@rootofallevil eyvallah hocam sağol
-
insan haklarında kurum kanunu ve diğer düzenlemeler derken sanırım dilekçe kanunu, bilgi edinme hakkı kanunu, kamu denetçiliği kurumu kanunu, meclis içtüzüğünde insan hakları ve eşitlik komisyonu ile ilgili bilgiler ve anayasada temel hak ve hürriyetler ile kişisel hak ve özgürlükler kastediliyor.