İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
Az önce mail geldi başvurum onaylanmış.
-
Sınav hakkında duyuru yayınlanmış
https://www.aybu.edu.tr/hukuk/content_detail-257-1798-tihek-sinavi-ile-ilgili-duyuru.html?src=0
-
Test olacağını düşünüp parayı yatırmıştım keşke daha önce yayınlasalardı, neyse parayı yatırdık mecbur gircez
-
Geçmişte yapılan kaymakamlık sınavları gibi olur tahminimce. Boşluk doldurma tarzında. Keşke test usulü yapsalardı gereksiz olmuş bu şekilde yapılması.
-
@westakin katılıyorum hocam bence de boşluk doldurma şeklinde yaparlar ama bir ihtimal kısa cevap isteyen formatta da olabilir
-
Yapacağınız bir sınav onu da doğru düzgün yapamıyorsunuz. Bu kadar geniş kapsamlı sınav klasik olur mu. Doğru düzgün test sınavı yap geç işte.
-
100 soruluk test olur diye düşünüyordum bunu en başta ilan yayımlanırken duyursaydınız ya 40 açık uçlu klasik soru, eski kaymakamlık sınavları gibi mi olur?
-
Bana da başvurumun onaylandığına dair mail geldi.
-
Sınava girenlerin listesi sınavdan iki hafta önce gibi kısa bir süre önce açıklanmışken üstüne sınavdan yaklaşık 10 gün önce sınav klasik olacak şeklinde duyuru yayınlamak nedir? Üstelik konular bu kadar kapsamlıyken?
-
Herkes şimdiye kadar test olacağını düşünerek hazırlanmıştı, önceden duyurun madem şunu.
-
Test olacak diye başvurduk. Girmemeye karar verdim.
-
Arkadaşlar boşluk doldurma olsa süre bu kadar verilir miydi kaymakamlık eski formatı bilenler ne diyor?
-
@gençişsiz 40 soru 100 dk süre vardı sınavı ösym yapıyordu
-
Uçak biletini aldım yer ayırttım sınav parasını da yatırdım. Mecbur gideceğim Ankaraya afedersiniz 500 TL girdi bana
-
@rootofallevil hocam sürenin fazla olması diğer ihtimali aklıma getiriyor yani kısa cevap ama klasik
-
@gençişsiz o şekilde de olabilir boşluk doldurmalı kısa cevaplar yerine birkaç kısa cümleyle açıklama istenilen sorular gelebilir.
-
sizce tihek sitesinde ilan edilen şekilde konu dağılımı ve yüzdeleri değişmez değil mi 20 alan 20 ortak alan olması kafamı karıştırdı
-
@ank01 ortak alana gygk dahil mi dahilse neler soruluyor konular belli değil ki gygk kısmında
-
Arkadaşlar ben parayı dün yatırdım ama daha mail falan gelmedi.
-
@prebish olumlu ya da olumsuz dönüş yaparlar