İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
@rootofallevil hocam ben de o kısımdan ne gelebilir diye düşünüyordum dediklerin mantıklı onları da okumak faydalı olabilir.
-
İnşallah yarın açıklanır da kaç puan ile kapatacak merak ediyorum idari memur 78 puan ile başvurmadım umudum yoktu.
-
@north-remembers, içinde söyledi: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
İnşallah yarın açıklanır da kaç puan ile kapatacak merak ediyorum idari memur 78 puan ile başvurmadım umudum yoktu.
Yanlış başlığa yorum yaptım kusura bakmayın
-
Arkadaşlar personel yönetimi dersi hakkında bilgisi olan var mı nerelere bakmamız lazım?
-
TİHEK UZMAN YARDIMCILIĞI SINAVI ONLİNE BAŞVURU
AnasayfaDUYURULAR
Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar; yazılı sınav başvurularını daha önce yaptıkları TİHEK UZMAN YARDIMCILIĞI SINAVI ÖN BAŞVURU FORMU kısmına 18/02/2019 gününden başlayıp 22/02/2019 günü mesai bitimine kadar; sınav giriş ücreti olan 60 TL (altmış Türk Lirası)’nı Üniversitenin HALKBANK Merkez Şubesi IBAN:TR63 0001 2009 1940 0006 0000 72 numaralı hesaba yatırdıklarına dair dekontu yükleyerek tamamlayabilirler.Onlıne Başvuru Sisteminden Mevcut Kullanıcılar kısmından E-Posta ve Şifreleri ile giriş yaparak TİHEK UZMAN YARDIMCILIĞI SINAVI ÖN BAŞVURU FORMU isimli başvuruyu seçerek Değiştir butonuna tıklayarak Kimlik Bilgileri kısmındaki Başvuru Ücreti Banka Dekont No alanını doldurunuz ve Banka Dekont Yükle kısmına dekontunuzu yükleyiniz.
-
Arkadaşlar kimlik bilgileri kısmında banka dekont no alanı yok aynı sorunu yaşayan var mı
-
@norules, içinde söyledi: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
Arkadaşlar kimlik bilgileri kısmında banka dekont no alanı yok aynı sorunu yaşayan var mı
Başvuru Ücreti Banka Dekont No - Dekont Tarih / Banka Dekontu Yükle bu kısımlar bende görünüyor kimlik bilgileri kısmında. Girdiğiniz tarayıcıdan kaynaklanıyor olabilir mi?
-
@pirinçkimirinçki başka tarayıcıdan girdim düzeldi teşekkür ederim.
-
Dekont no nerede yazıyor internet şubesinden yatırıp pdf olarak kaydettim
-
@rootofallevil Hocam ref no var alacaklının üzerinde o olsa gerek. Alıcı ismine ne yazdınız?
-
@norules bizim maaş hesapları halk bankasında olduğu için havale yaparken alıcı ismi direkt çıktı. Dekont no işini hallettim bu arada en üstte bimref (seri-sırano) yazan yerde yer alıyor.
-
@norules hocam dekont no dediği referans no dimi?
-
@gençişsiz hocam ben öyle yaptım çok emin olmamakla beraber, nasıl olsa dekontu yüklüyoruz sorun olacağını sanmıyorum.
-
ben kurum adı olarak "Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi" yazdım, finansbank için de dekont no olarak sorgu no'yu yazmamız gerekiyormuş.
-
@norules eyvallah hocam sağol ama ybü olunca bi panik oluyorum
-
Dekontu yükledikten sonra mail adresimize bilgilendirme mesajı geliyor mu ya da gelecek mi?
-
daha önce yaptığımız başvuruyu değiştirip dekont no yazdık dekont ekledik tekrar başvurduk çok ilginç gerçekten ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Şu sınavları kurumlar kendi yapsa keşke.
-
@pirinçkimirinçki bana gelmedi hocam
-
@gençişsiz bana da gelmedi de bi sorayım dedim, şu Yıldırım Beyazıt Üniversitesine sınav başvurusu yaparken anksiyete krizleri geçiriyorum.
-
@pirinçkimirinçki al benden de o kadar hocam kesin bir hata olacak gibi geliyor