İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
@prebish parayı yatırdıktan üç gün sonra mail geldi bana hocam
-
@jesist bana da şimdi geldi zaten teşekkürler hocam
-
Mail gelenler için bir sorun yok değil mi arkadaşlar?
-
Arkadaşlar personel yönetiminde insan kaynakları mı çalışıcaz yoksa 657 mi?
-
arakdaşlar bana mail gelmedi,gelmeyen arkadaşlar var mı benim gibi?
-
@namı-diğer bana da gelmedi
-
Arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor bu başlık pek bir sessiz kaldı ya:)
-
@gençişsiz sınav şeklinin sınava 10 gün kala belli olması yüzünden yeni çalışma şekline adapte olamadım. İlan ilk verildiğinde belirtselerdi ona göre sınava girip girmeyeceğime karar verirdim.
-
@rootofallevil hocam o şok hepimizde var malesef ama atlatmak zorundayız
Konular yetişir mi bilmiyorum -
@gençişsiz genel yetenek genel kültür konuları hangileri oluyor tüm kpss müfredatı mı acaba?
-
@gençişsiz bence tamamen şans olacak baktıgımız bildigimiz yerden gelirse şans olur çünkü bukadar kapsamlı konuların oldugu bir sınavda tam hazır nasıl olabilirizki klasik sınava bir dünya soru sorulabilir klasikte:(
-
@rootofallevil hocam ben kpss formatında olur diye düşünüyorum
-
@hukukcukişi hocam o yüzden cidden beklenti içine girmedim test olsaydı ümitlenecektim ama
-
@rootofallevil tarihte inkılap tarihi olur diye düşünüyorum onun dışında diğer dersler kpss müfredatı gibi olur bence
-
Ortak alan hukukçularla aynı yapacağımız kısım olacak 8 gygk (4+4) 12 alan, diğer alanda da herkes girdiği grubun derslerinden sorumlu olacak.
-
6701 kanunundan başka hangi kanunlara bakmak gerekir?
-
@zencitarzan anayasadaki temel haklar ve özgürlüklere iyi çalışın sonra anayasa mahkemesi kanunu, avrupa insan hakları sözleşmesi, insan hakları evrensel beyannamesi ile kamu denetçiliği, dilekçe ve bilgi edinme kanunlarına bakın
-
@rootofallevil teşekkür ederim hocam
-
Arkadaslar gk gy kısmına nasıl ve nereden calısıyorsunuz? Nasıl sorular çıkabileceği hakkında herhangi bir görüşü olan var mıdır
-
Arkadaşlar kamu maliyesi hangi konuları kapsıyor tam olarak?