İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
Liste değişti sanırım bir daha bakın isterseniz
-
Amfi 3 amfi 4 yazıyor isim sırasına göre yazılmış 57+57 kişi
-
adres eklemişler gördüm
-
Sinav yerleri nerde yayinlndi acaba link birakabilir misiniz?
-
-
Sınav yeri açıklamayı bile doğru düzgün beceremeyen bir üniversite bakalım nasıl bir sınav yapacak ve nasıl sonuçlar ortaya çıkacak...
-
@şeyhşamil-ps hocam ben niye ybü ye sınav yaptırıyorlar onu da anlamış değilim
-
ybü çok mu kötü ya :S ilk defa o üniversitenin hazırladığı sınava gireceğim yahu 1 hafta önce acaba uçak biletlerimi iptal ettirsem mi diye düşündüm hani şu sınav şeklinin açıklandığı gün Allahım böyle bir şey olamaz ya içimdeki tüm çalışma şevki o gün kırıldı günde max 1 saat -o kadar da yok hatta- yalandan not okuyorum kurumun kanununu okuyorum göz görüyor ama beyne girmiyor.. 2015 2016 ve 2017 kaymakamlık sorularını nerede bulabiliriz sınava girmeden onlara biraz bakalım da hiç değilse ortak konulardan ne tür soru gelebilir kestirmiş oluruz
-
@rootofallevil kesinlikle çok kötü..Sınavı geçmeniz ve kalmanız şans eseri oluyor resmen.Hazırlanan sorular o kadar rezil ki her sınavda en az 5 yanlış soru oluyor ve sorular da yayınlanmıyor.İtiraz bile edemiyorsunuz.O 5 soruyu yanlışlıkla doğru yapanlar mülakata kalıyor yapamayanlar eleniyor...Bu kurum çok kişinin günahına girdi bu yıl.Yazıklar olsun..Bu kadar iyi okul varken neden burası diye düşünmüyor değilim.Ver Gaziye ,Ankarya,Anadoluya adam gibi sınav yapsınlar..
-
@rootofallevil hocam valla ben şöyle diyeyim ankarada bir üniye yaptırmak zorunda olsalar bile en berbat seçenek ybü yani
İl göç son sınavda da baya sorular tartışılmıştı forumda ybü nün yaptığı -
mevuzatda açık uçlu sınav için taktiksel çalış kardeşim 1 sayfaya sığmaz inan çıkabilcek soru konusu. Merak etme diğer kısımlardan da absürt birşey gelmez ben il göçün sınavına girdim onuda aybü yaptı mevzutla alakalı sorularda hiç kasmamışlardı.
-
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi son İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavında çok kötü bir performans gösterdi ve süreci kötü yönetti ancak daha önce de bu kurumun hazırladığı sınavlara girmiş biri olarak sınavların değerlendirilmesinde objektif olduklarını söyleyebilirim.
-
@sev-ren hocam mevzuat bir kere okunarak yapılacak gibiydi ama o testti bu da öyle olabilir mi
-
@gençişsiz İl göçün mevzutına göre ihek mevzuatı çok yüzeysel ondan ötürü yapılabilir açık uçluda olsa benim tahminim nu yönde en azından.
-
@sev-ren görmek için çok bir şey kalmadı ne de olsa:)
-
Kurum kanunundan gelecek sorular şunlar olur: tanımlardan sorulabilir, ayrımcılık türleri vs insan hakları kurulunun yapısı, kuruma başvuru yolları bir de kurumun tarihçesi başka bakılacak bir şey yok.
Ortak alanda gygk+anayasa idare insan hakları var. Bu ortak alandaki 5 ayrı alandan ilana göre 4 er soru gelecek -
Finallere son gün çalışan öğrenciler gibi yarın her bir dersten kısa kısa notları okuyacam sınavda ne kadar yapabilirsem artık
-
@rootofallevil hocam nasip bu sınavlar hiç belli olmuyor ne çıkacağı keşke test olsaydı
-
@norules, içinde söyledi: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
@rootofallevil hocam nasip bu sınavlar hiç belli olmuyor ne çıkacağı keşke test olsaydı
Sınavı YBÜ yapıyorsa testte de belli olmuyor ne çıkacağı
-
Bu Ybü hukuk fakültesine nasıl gideriz peki arkadaşlar?