İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
@barocan rica ederim
-
Günaydın arkadaşlar emanet işini nasıl hallederiz birazdan yola çıkacağım.
-
@rootofallevil hocam okul kantini alıyordu emanet il göçte
-
208 e binecek arkadaşlar 9:45 otobüsüne yetişmeye çalışın. 10:10 geçe diğeri geç kalabilirsiniz.
-
Ben elendim arkadaşlar, hukuk alan sınavını fazlasıyla zor buldum tam puan almak çok zor bu tarz sınavlarda. İyi geçen arkadaşları tebrik ederim
-
Ne tür sorular vardı? İdare hukuku, insan hakları mevzuatı vs?
-
Döküldük bittik biz mahvolduk mülakata kalan arkadaşlara başarılar şimdiden buraya kadarmış benim olmayacak.
-
Hukuk alanından çıktım bende sorular normaldi. Bddknın yazılı sınavından bir tık daha zordu orada daha temel şeyler varken burda ayrıntı da sorulmuştu. Ortak alan kısmında birkaç soru saçmaydı ne biliyim be dediğim. Örneğin kutadgu biligteki karakterler sorulmuştu. Sonraki sene gireceklere yardımı olsun soruları yazayım: aym denetimine tabi olmayan meclis kararları, aym denetimine tabi parlamento kararları, aynı neviden-farklı neviden fikri içtima tanımları, kanunlar ilkesi, sınırlı ehliyetsiz yasak işlemler, hukuk boşluğu, iştirak şartları, örf adet hukuku unsurları, güvenlik tedbirlerinden 5 tanesini yazınız, kamu düzeni nedir unsurları, tam yargı davası açma şartları, idari dava açma şartlarına aykırılıkların sonucu, fonksiyon gaspı nedir müeyyidesi nedir, belediye bütçesi nedir, aihm kabul edilebilirlik şartları, tihek ayrımcılık türleri, doğrudan ayrımcılık dolaylı ayrımcılık nedir. Disiplin suç ve cezaları bakımından kanunilik ilkesi nedir. Şimdilik aklıma bunlar geldi
-
10 soru bos biraktim alacagim puan 60 fln
-
Jellinek e göre temel hak ve hürriyetler
Max Weber e göre otorite türleri
Kanun önünde eşitlik ilkesi ve istisnaları
Devletin nitelikleri (sanırım anayasa madde 2)
BİO lar idari veseyet denetimine tabi mi
IS eğrisi
Harcama yöntemine göre GSYİH
Kamu harcamalarının gerçekte görünüşte artışı
İnsan hakları
A grubu B grubu kadro -
Arkadaşlar sorular beklediğimden uzun cevaplıydı gibi geldi siz ne diyorsunuz bu konuda
-
@metehan Tam kamusal mallar
Anayasanın 88 ve 89 . Maddelerindeki değişiklikler(bk kaldırıldı ve güçleştirici veto sanırım)
Belediye bütçeleri -
Musluğu 1500 m küp
Yaşı 60 buldum -
@metehan musluk 1200 buldum ben.
-
Personel yönetimi ve insan kaynakları yönetimi farkı
657 ilkeleri birini açıkla -
Enflasyonun nedeni 1 tane yaz
Cari açığın azaltılması için yatırım tasarruf arttırmak için 1 uygulama -
Gerçekten zor gibi görünüyor sorular. Çok detay sormuşlar anlaşılan.
-
Dörtlü takrir
Balkan paktı
Kutadgu bilig
Devletçilik -
Totaliter rejimin özellikleri
Bireysel başvuru şartları
Cumhurbaşkanı seçimi -
Avukat mali müşavir yönetici bunların kendi çıkarını düşünmesi mikro iktisada göre hangi kavram