İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
@ucsuzbucaksız evet kızılaydan nasıl gideriz hangi vasıtalarla?
-
Ybu hukuk fakültesi için yol tarifleri:
Kızılayda bulunan arkadaşlar batıkent metrosuna binip ivedik durağında inerek 208 no'lu ego otobüsüne binebilirler.
Ayrıca 261 no'lu ego otobüsüne binerseniz ki kızılay,sıhhıye,opera,uluss,etlik diye devam ediyor. Osmanlı İŞ merkezi durağında inip 15-20 dakikalık yürüme ile ulasabilirsiniz
-
Siyasal bilgiler fakültesine ulaşım ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@endeks, içinde söyledi: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
Siyasal bilgiler fakültesine ulaşım ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Hocam sınav Hukuk Fakültesinde
-
Arkadaşlar, sınav için kurşun kalem, silgi vs veriliyor mu ? Hiç bir şey söylenmemiş galiba kendimiz getireceğiz degil mi ?
-
@pirinçkimirinçki hocam ben siyasal sınıf listesinde görünüyorum tam olarak nerede dınava giricem bi aydınlatsanız
-
Arkadaşlar sınav aybü hukuk fakültesinde yapılacak siyasal listesi dediği sbf iibf bölümlerinden girecek olanlar
-
@nefer, içinde söyledi: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
@pirinçkimirinçki hocam ben siyasal sınıf listesinde görünüyorum tam olarak nerede dınava giricem bi aydınlatsanız
Hocam Hukuk Fakültesinde 3 ya da 4 nolu amfinin hangisinde görünüyorsanız orada gireceksiniz.
-
Sınav Yeri :
AYBÜ HUKUK FAKÜLTESİ
15 Temmuz Şehitleri Binası, Ayvalı Mah, Halil Sezai Erkut Cad., 150. Sok. Etlik/Keçiören/ANKARASınav yeri bu arkadaşlar, hukukçular 1 ve 2 nolu amfide, İİBFliler 3 ve 4 nolu amfide girecekler.
-
@pirinçkimirinçki giriş belgesi vs varmı?
-
@nefer Yazılı sınav, 03.03.2019 Pazar günü saat 10:30’da Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi (Ayvalı Mah. Halil Sezai Erkut Caddesi 150. Sokak Etlik-Keçiören/ANKARA) adresinde yapılacaktır. Adaylar, sınava T.C. Kimlik numaralarını gösterir fotoğraflı bir kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, T.C. Kimlik Kartı, Sürücü Belgesi, Pasaport, Evlilik Cüzdanı) ile girebilecek olup, ayrıca bir sınav giriş belgesi/kartı düzenlenmeyecektir.
-
@öğrenci İvedik metrosunda indikten sonra keçiören ostim dolmuşları da gidiyormuş
-
Sınav 10.30 da başlıyor değil mi?
-
Çağrılma puanı kac puan ile kapatti?
-
@seagirls hukuk 88.23 iibf 87.06
-
Bugünü de boş geçtim sayılır sadece kurum kanununu okudum idareden de kısa bi tekrar yaptım yeter deyip bıraktım sorular bahtımıza artık. Herkese hayırlı geceler ve sınavda başarılar
-
@rootofallevil hocam ben de bugünü es geçtim yarın için herkese bol şans
-
Sınav sanırım çoktan seçmeli olacak. Sınavdan sonra hatırlanabildiği kadarıyla soru paylaşımı olursa güzel olur. Bu sayede hem soruları analiz fırsatı oluyor hem de sınava girmemiş olanlar yahut forumu takip edenler de bundan yararlanıyor.
-
@barocan hocam sınav 40 soru klasik olacak diye duyuru yapıldı
-
@gençişsiz Anladım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler