İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
Kutadgu Bilig Yusuf Has Hacip’in 1069 yılında Kaşgar’da tamamladığı ve Karahanlı hükümdarı Tabgaç Buğra Han’a sunduğu, yönetim ve adalet konularını işleyen didaktik Türk edebiyatı eseridir
-
@mia99 ben emin değilim
-
Hukukçu Georg Jellinek temel hakları pozitif statü hakları, negatif statü hakları ve aktif statü hakları olarak 3’lü bir ayrıma tutmuştur.
-
Kutadgu bilig sorusuyla balkan paktı sorusunda yıl yazmadım dönem yazdım kabul olur mu?
-
Başka soru hatırlayan varsa soruları tamamlayalım . Üniversite muhtemelen soruları yayınlamaz
-
Türk-İslam dönemi eseri de yazsanız bence kabul olur. İlle de tarih isteyeceklerini sanmıyorum
-
@rootofallevil bende Karahanlı Devleti dönemi dedim eğer bu tarz şeyleri kabul etmezlerse puanlar çok düşer sanırım
-
Balkan Paktını 1934 te Atatürk döneminde imzalanan Balkan Antantı ile karıştırmayalım arkadaşlar. Soruda verilen Balkan Paktı Demokrat Parti döneminde Türkiye’nin Yunanistan ve Yugoslavya ile Balkanlardaki Sovyet tehdidine karşı oluşturduğu ittifaktır.
-
@metehan Bence kabul etmeliler. Eser zaten Karahanlılar devleti zamanında yazılmıştır. İslami dönem eseridir.
-
@barocan inş ama doğrudan yılı soruyordu
-
Yarı doğrudan demokrasi ve araçları
-
@metehan Yılından öte eserin genel özelliklerini yazmak bence daha önemli. Hayırlısı artık okuyanların insafına kalmış diyelim
-
Serbest Cumhuriyet Fırkası
-
@barocan aynen hayırlısı olsun
-
Ses olayları sorulmuştu
Anayasadaki eşitlik ilkesi sorusu
Kadro ve kitle partileri sorusu
IS sorusu
Dayanıklı ürünlerde satıcıların beklentilerinin arzı nasıl etkilediği -
İnsan haklarından soru az mı sordular? Genelde siyaset bilimi ve anayasa ağırlıklı olmuş gibi
-
657 sayılı kanunun temel ilkeleri sınıflandırma, kariyer ve liyakattır.
-
Aihmin pilot kararları sorusu ve deklarasyonla ilgili bir soru da var?
-
Baya klasik sınavdı ben hiç açık uçlu soru görmedim
-
Açıkçası böyle bir sınav beklemiyordum.Sayıştay klasik sınavından daha fazla zorlandım desem yalan olmaz süreyi de dahil edersek.
Maliyedeki marjinal vergi oranı sorusu sağlamdı