İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
Pra yatırma son gün ne zaman
-
Gkgy ilana göre %20 lik bir kısmı kapsıyor ve 8 soru gelecek hangi konuların yer aldığı ise tam bir muamma. Kamu maliyesi; kamu harcamaları, kamu gelirleri, bütçe, borçlanma ve maliye politikası ünitelerinden oluşuyor.
-
@pmprofx son gün 22 şubattı
-
Sınava bomboş girecekmişim gibi hissediyorum alan bilgisi konuları tamam da gkgy konuları niye var niye
-
@rootofallevil hocam inanın durumlar herkes için aynı
Kimlerin mülakata kalacağı tamamen şansa bağlı gibime geliyor -
Sınava giriş belgesi yayınlanmadı di mi hala ülkede ösym den başka adamakıllı sistemli sınav yapan kurum yok arkadaş. Bıktık bu üniversitelerden. Yine saçma sapan sorularla karşılaşacaz biliyorum ankara üniden gazi üniden. Kalitesiz dandik sorular bizi bekliyor. Üniversiteler farklı bir dünyada yaşıyor. Soru tarzları kpss alana hiç uymuyor.
-
@emregular ayın 1 inde açıklancak diye görmüştüm ilanda ayrıca bir sınav belgesi de düzenlenmeyecek sanırım. sadece kimlikle giriş sağlanacak
-
Gözünüzden kaçmış veya unutmuş olabilirsiniz ilanda giriş belgesinin yayımlanmayacağı yazıyor sadece salon ve sıra no yazacak biz de yanımızda kimlik, sürücü belgesi veya pasaporttan birini getireceğiz.
Başka kurum kazandığı için para yatırmayanlar dışında para yatırmayı unutan veya mazaretli/mazaretsiz yatırmayan kaç kişi var acaba? -
@emregular hocam keşke sınavı ankara üni gazi üni gibi okullar hazırlasa sınavı ybü hazırlayacak
-
@rootofallevil düzensizlik böyle birşey işte ne sınav kuralları belli ne kalem silgi götüreceğimiz belli belirsizlik dizboyu.
-
@emregular o kadar haklısın ki hocam.. sınavın şekli sınava 1 hafta kala belli oluyor böyle rezillik yok ya! Listeler 2 hafta kala belli oluyor Sınava girip girmeyeceği kritik olanlar konulara çalışırken odaklanamıyor.. Daha sayılır böyle
-
Sınav 160 dk olduğu için verilecek cevapların uzun mu olması gerekiyor yoksa tek cevaplı sorular mı olacak? Örneğin 'İnsan Hakları Kurumunun görevleri nelerdir' tarzında sorabilirler mi yoksa 'İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi hangi tarihte yayınlanmıştır? ' gibi tek cevaplı bir soru mu olur?
-
@zencitarzan ne o kadar geniş ne de tek cevaplı olacak kadar dar kapsamlı sormazlar orta halli mesela otomatik stabilizatörleri yazınız veya adam smith in vergileme ilkelerini yazınız gibi uzun da değil kısa da
-
Arkadaşlar maksadım suyu bulandırmak değil ama ben sınav sonuçları konusunda şüpheliyim ve çalışasım da gelmiyor.
Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz sormak istedim? -
@gençişsiz Aynı durumdayım, şevkim kırıldı tamamen.
-
@şeyhşamil-ps hocam inanın günlerdir aklıma getirmeden çalışayım diyorum olmuyor
Sınava o kadar kısa süre kala klasik demek ve okuyacak olanın ybü olması benim de çalışma isteğimi bitiriyor -
Sınıf listeleri yayımlanmış ancak biz hukuk fakültesinde mi gireceğiz sınava adres yok sadece amfi yazılmış
-
Bir de hukuk ve iibf listeleri diye ayırmışlar listeler tam tersi iibf olan hukuka bakacak ismini göremeyen şaşırmasın diye yazıyorum
-
57+57=114 kişi parayı yatırmış 26 kişi sınava kabul edildiği halde parayı yatırmamış heralde
-
@ank01 hocam onu bile yanlış yapmışlar ben artık ne diyeyim