İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
Var mı bi haber arkadaşlar? Ulaşabilen oldu mu?
-
@namı-diğer Hocam aramakta çözüm değil bence artık.Ne kadar uzun bir süreç oldu neredeyse 4 ay olacak mülakatı gireli
-
Ben bugün kuruma gittim ve feragat verdim. Açıklanma konusunda bir bilgileri yokmuş.
-
@çıkmadıkcandan teşekkürler hocam.Allah razı olsun. hukuk mu iibf mi sizin?
-
@namı-diğer ibf hocam
-
@çıkmadıkcandan Teşekkür ederiz.Bence hakimlikten sonra açıklancak gibi görünüyor yoksa bu kadar beklenmezdi
-
@hukukcuuu yani hocam mülakata özelikle herkese sordular bence. Yani o kadar uzun sürdüki artık ben başka bir yerde işe başladım.
-
o zaman şöyle soralım.Hakimlik mülakatından haber var mı?
-
@namı-diğer O da geçen yıla göre fazla gecikti ama Cumaya kadar açıklanır diye bekliyoruz bakalım inşallah açıklanır biran öncede burasıda netleşir
-
@çıkmadıkcandan Hayırlı olsun.Gerçekten uzun sürdü neredeyse 4 ay sürdü iyi yapmışsınız bence
-
@çıkmadıkcandan hayırlı olsun hangi kurumda başladınız?
-
@RootofAllEvil içişleri bakanlığı kontrolörlük hocam.
-
Mülakat listesinde olup da dguyu veya başka bir yeri kazanan, feragat edecek başka arkadaşlarımız da var mı?
-
Sayıştay botaş iletişim kurumlarının mülakatları açıklanmış. Buraları kazanan arkadaşlardan feragatlerini bekliyoruz. En geç bayramdan önce açıklanması için kurumu telefon yağmuruna tutalım gerekirse, fax mail vs atalım.
-
umut var mı bu hafta? bir çok kurum açıkladı..
-
@namı-diğer Keşke açıklansa artık ya..
-
@RootofAllEvil Mail atan veya arayan oldu mu
-
@hukukcuuu temmuzun son günleri vergi dairesi olarak çok yoğunuz malum mtv ödemeleri taksit ödemeleri gelir vergisi ödemeleri vs
-
ben ulaştım bilgilerinin olmadığını söylediler..herkes arasın arkadaşlar napalım belki işe yarar
-
umut var mı yarına arakdaşlar bayram sonrasına kalır mı?